Hejdå utlägg – Hej Wolt at Work!

Springer ni mellan lunchmötena på kontoret eller samlas alla runt pizzan på AW:n? Lyser flitens lampa till sent inpå kvällen där middagar med teamet är vardagsmat? Då borde ni ordna ett företagskonto hos Wolt redan idag!

Tack vare vår smidiga företagslösning, Wolt at Work, kan ni både förenkla och förgylla matstunderna på kontoret. Genom Wolt får ni tillgång till grym mat från de bästa restaurangerna i staden. Skulle ni sakna någon restaurang, säg då till, så ordnar vi det.

Ni kan göra era beställningar både via appen och hemsidan, för såväl omedelbar leverans som förbeställning. Smidigt eller hur? Även era kära kollegor som jobbar med bokföringen för bolaget kommer att uppskatta vår fakturalösning.

Glöm kvitton – samtliga bolagets beställningar via Wolt sammanställs i månadsvisa rapporter. Ett perfekt verktyg för att behålla översikten över kostnaderna. Vi hanterar även mer specifika önskemål, såsom allokering av kostnader enligt kostnadscenter eller köplimiter per anställd.

Flera företag använder Wolt at Work redan idag och upplever fördelarna med tjänsten. Gör som H&M, Trustly och DLA Piper. Effektivisera arbetet på ditt kontor idag genom att läsa mer och ansöka här på https://wolt.com/wolt-at-work/en eller kontakta Johanna på johanna.bearder@wolt.com!