Möt Johanna, vår kontaktperson för företag

- Vi tar personligen hand om ditt företag!

Alla Wolt at Work-kunder får Johanna Bearder vid sin sida ?

Wolt at Work är vår smidiga tjänst för företag som vill ha en enkel lösning för matbeställningar. Johanna hjälper alla Wolts företagskunder att få bästa möjliga service. En mer dedikerad kontaktperson är svår att hitta!

Som företagskund är Johanna alltid bara ett samtal bort. Behöver du stöd med beställningar, hjälp med att navigera i adminportalen eller hjälp att reda ut problem som uppstått är hon nära till hands! 

"Jag tror verkligen på det Wolt erbjuder företagskunder och jag vet att det kommer spara er tid underlätta i arbetsdagen! Jag vill att du ska se att Wolt at Work är den perfekta matchen för ditt företag, det är därför vi lyssnar och förbättrar vår produkt och service."

Nyss hemkommen efter 8 år i Australien ser hon nu fram emot att utforska Sverige tillsammans med Wolt. När hon inte tar hand om våra företagskunder och sprider glädje på kontoret med sin obevekliga energi finner ni henne på gymmet eller promenerandes runt Stockholm! ?

Intresserad av att testa vår företagstjänst Wolt at Work?

Läs mer om hur du anmäler din arbetsplats HÄR så kommer Johanna kontakta dig!