Wolt awards & utökade öppettider!

För oss och våra restaurangpartners betyder en nöjd kund allt. Du som använt Wolt ett tag minns säkert förra 2019 års Wolt Awards, nu är det dags för årets upplaga och i samband med det vill vi dela med oss av en glädjande nyhet. Fr.o.m. idag, den 21/5, utökas öppettiderna i samtliga städer, se mer nedan.

Vi på Wolt jobbar hårt med att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt – från det att du öppnar appen till dess att du får maten till din dörr. På så sätt kan restaurangerna göra det som de är bäst på – att laga god mat!

För oss betyder nöjda kunder allt. Därför undersöker vi vilka restauranger som har haft högst kundnöjdhet år för år och delar ut ett pris för de som fick högst betyg under 2019. Priset kallas för Wolt Awards och baseras på de betyg som våra kunder ger maten efter varje beställning under ett år.

Restaurangerna som tilldelas priset får ett fysiskt diplom och en stämpel i appen för att du som kund enklare ska identifiera de restauranger som tilldelats priset. Gå till Wolt.com och testa en prisbelönt restaurang här.

Detta måste så klart firas.

För att ge dig möjligheten att stötta dina lokala restauranger och näringsidkare under fler av dygnets alla timmar utökas öppettiderna för leverans från och med idag, den 21/5.  Öppettiderna nedan gäller för samtliga städer i Sverige.  

Måndag: 10:00 – 22:00
Tisdag: 10:00 – 22:00
Onsdag: 10:00 – 22:00
Torsdag: 10:00 – 22:00
Fredag: 10:00 – 23:00
Lördag: 10:00 – 23:00
Söndag: 10:00 – 22:00

Smaklig spis och kom ihåg att lita på din magkänsla!