Äntligen Uppsala!

Nu kan vi avslöja att vi redan idag, den 22 september, smyglanserar Uppsala. Vi har rekordmånga restauranger med oss redan från start och är både peppade och glada att få välkomna Sveriges stora studentstad till Wolt-familjen.

Wolt lanserades i Sverige 2016 med Stockholm som första stad och har sedan dess öppnat i ytterligare 9 städer – Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Gävle, Eskilstuna, Sundsvall, Karlstad och Borås. Nu kommer tjänsten till Uppsala i vad som blir en av Wolts mest ambitiösa lanseringar hittills, med 60 anslutna restauranger från start – varav fler kommer att finnas exklusivt på Wolts plattform.

Uppsala blir alltså Wolt’s elfte stad i Sverige och är från och med idag den näst största staden i portföljen. Hela teamet har hjälpts åt och jobbat med Uppsala under en lång tid för att kunna erbjuda en fantastisk upplevelse redan från start. Med ett stort restaurangutbud, snabba leveranser och supporthjälp på 30 sekunder kan vi nu välkomna alla Uppsalabor till appen med en bra känsla i magen!

Vi har med oss flera av Uppsalas bästa restauranger

Wolt innebär matglädje och att kunna välja och vraka bland alla världens kök när du känner för det. Oavsett om du är matintresserad och har koll på alla trender och nyöppnade krogar eller bara vill få hem söndagspizzan utan att behöva lämna soffan.

100 % koldioxidkompenserade leveranser

Sedan ett långt tag tillbaks klimatkompenserar vi alla våra leveranser. Det är lika självklart för alla oss som jobbar på Wolt som för bolaget och är en viktig del för oss i vårt arbete med att bygga ett hållbart och långsiktigt bolag. För oss ska hemleverans av mat inte innebära negativ klimatpåverkan. Läs mer här.

Wolt at Work för din arbetsplats

Vår företagslösning, Wolt at Work är en mångsidig service för företag som vill ha riktigt bra mat levererad till sitt kontor vid olika tillfällen. Du kan sätta upp företagets lunchförmåner, beställa vad samt när det passar och bli fakturerad på månadsbasis. Allt detta gör utlägg och administrering av matkostnader mycket enklare. Läs mer här!

Tjäna pengar när du ger bort pengar

När du använder din GiveGet-kod för att bjuda in en vän att testa Wolt får hen 50 Wolt-krediter att handla för vid sitt första köp med hemleverans. Så fort köpet är klart får även du, som grädden på moset, 50 krediter till ditt konto. Det är vårat sätt att säga tack för att du visar någon Wolt och du kan dela din kod hur många gånger som helst. Logga in i appen om du vill veta mer!

"Vi är mycket glada att nu kunna erbjuda hungriga Uppsalabor möjligheten att få grymt god mat från sina favoritrestauranger levererad direkt till dörren på ca 30 minuter! Tack vare vårt starka fokus på en grym kundupplevelse har Wolt vuxit snabbt såväl i Sverige som utomlands. Efter den senaste lanseringen i Berlin underlättar vi numera vardagen för över 7 miljoner människor. Dessutom hjälper Wolt till att skapa nya arbetstillfällen för personer som söker en extrainkomst vilket känns jättebra."

– säger Carl Zetterqvist, VD på Wolt i Sverige