Är du riktigt vass när det kommer till fotbollstrivia?

Vinn krediter och andra fina priser i vår Quiz med Coca-Cola! Här kan du läsa mer om hur du tävlar, vilka priser som går att vinna och ta del av tävlingsvillkoren.

Hur tävlar jag?

För att tävla går du in på landningssidan för quizzet. Du hittar den här (länk) eller via vår artikel i appen. Där registrerar du dig med smeknamn och mailadress, sen är det bara att börja spela!

Ett nytt quiz kommer upp på tävlingssidan dagligen och efter varje dag drar vi nya vinnare som får 150 Woltkrediter att handla för.

Du får quizza en gång eller alla 10. Om du lyckas riktigt bra kan du dessutom ta dig upp på den totala topplistan och ha chans att vinna riktigt fina priser.

För att ha chans att vinna 150 Woltkrediter behöver du tävla och få alla rätt någon dag under tävlingen. Frågorna besvaras på tid, så snabbast vinner! Den 14/6, 18/6 och 23/6 är det dessutom dubbla vinstchanser.

För att ha chans på storvinsterna behöver du placera dig på den totala topplistan, där placering 1-10 får pris!

Vilka priser står på spel?

Vi delar ut 150 Wolt-krediter till de 30 spelare som fått bäst resultat varje dag. 14/6, 18/6 och 23/6 delar vi ut dubbelt så många keditvinster.

För de som lyckas placera sig på topp 1-10 efter alla 10 quizdagar får ta del av de stora vinsterna. Där står följande vinster på spel:

Plats 1: 3 hotellnätter hos Scandic + 1500 Woltkrediter
Plats 2: 2 hotellnätter hos Scandic + 1000 Woltkrediter
Plats 3: 1 hotellnatt hos Scandic + 750 Woltkrediter
Plats 4: Produkter & merch från Coca-Cola + 500 Woltkrediter
Plats 5: Produkter & merch från Coca-Cola + 500 Woltkrediter
Plats 6-10: 350 Woltkrediter

 

 

Tävlingsvillkor

Tävlingens varaktighet

 • Tävlingen löper från och med 14/6-2021 till och med 23/6-2021

Hur deltar du?

 • Du deltar genom att svara på fem frågor i ett quiz, detta på tid. För att vara med och tävla om priser krävs att deltagare lämnar nickname och e-mailadress.
  Man kan tävla varje dag under perioden.

Vem kan delta?

 • Åldersgräns 18 år eller ha målsmans godkännande.
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Medarbetare hos Coca-Cola European Partners Sverige AB eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.
 • Genom deltagande bekräftar du att du accepterar dessa tävlingsvillkor och har informerats om tävlingens personuppgiftshantering.

Allmänna tävlingsvillkor

 • 30 vinnare av krediter koras varje dag. Vinnarna får ett mail till den e-mailadress som registrerats efter deltagande i quizzet. De som tävlar flera gånger kan utöver dessa vinster vara med i utlottningen av ett större pris som baseras på resultatet under hela tävlingsperioden.
 • Vinnarna utses av Coca-Cola European Partners Sverige AB. Beslut kan inte överklagas och beslutet behöver inte motiveras.
 • Vinnarna kommer att bli informerad personligen via e-post. Är vinnaren under 18 år kontaktas vårdnadshavaren.
 • Priset skickas till vinnarens postadress. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller annat. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Om Coca-Cola European Partners Sverige AB och vinnare inte uttryckligen kommer överens om en leveransadress inom sju (7) vardagar efter att vinnaren meddelats bortfaller rätten till vinsten och en ny vinnare utnämns i tävlingen.
 • Ansvarig för tävlingen är: Coca-Cola European Partners Sverige AB. Coca-Cola European Partners Sverige AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att priser försvunnit, skadats eller sänts fel efter att vinnarna meddelats.
 • Genom att du lämnar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Coca-Cola European Partners AB. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Coca-Cola European Partners AB  får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom sin normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Användning av persondata

 • Genom deltagande bekräftar du att du informerats om och förstår den legala grunden för Coca-Cola European Partners Sverige AB personuppgiftshantering. Coca-Cola European Partners Sverige AB samlar enbart in persondata som är nödvändig för tävlingens utförande och för att komma i kontakt med vinnaren, inklusive namn, mejl‐ och ev. postadress. Den persondata du lämnar i samband med tävlingen kommer enbart att användas i samband med tävlingen.
 • Coca-Cola European Partners Sverige AB har plikt att skydda alla deltagarnas privatliv. All persondata som insamlas från tävlingsregistreringen förvaras säkert. Personuppgiftsansvarig är Coca-Cola European Partners Sverige AB som tagit emot ditt bidrag. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter som sparats om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på 020-656070. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.
 • De personuppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behöva sparas och behandlas för att kunna administrera tävlingen. Detta avser enbart de uppgifter du själv angivit i registreringsformuläret och via mail när vinnarna kontaktas. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är således för att vi ska kunna fullfölja tävlingen.
 • Dina uppgifter kommer enbart att sparas så länge tävlingen pågår och raderas snarast och senast en månad efter tävlingsperiodens utgång.
 • Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan och bekräftar ditt deltagande i tävlingen. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till deltagande och därmed nödvändig personuppgiftsbehandling.

Priser

 • Krediterna hos Wolt skickas till den e-mailadress som användes vid registreringen. Koden är giltig t.o.m. 30/9-21 & krediterna är giltiga 30 dagar från att koden lagts in i appen.
 • Varje kod är unik och kan enbart användas en gång/person. Koden gäller enbart för leveransbeställning.