Nu kan du använda Wolt istället för att ta kvasten till Blåkulla för att få hem Häxans produkter

Det anrika varumärket Häxan som grundades 1913 har återuppstått. Det var under 1950- och 60-talen som Häxans städprodukter hade sin storhetstid och många känner nog till dem från mor- och farföräldrar. Nu är de tillbaka i ny regi och design, redo att magiskt städa både ditt inre och yttre.

I samband med pandemin började folk tillbringa mer tid i hemmet och intresset för städning ökade. Men rengöringsindustrin saknar ett designfokus. De flesta varumärken satsar på stela och kliniskt rena produkter, men vi ville ta tillbaka den sagovärld som inspirerade Häxans produkter för mer än 100 år sedan.

– Lovisa Tingman, COO på Häxan.

Ren magi
Häxan är kanske starkast förknippat med sin silver- och metallputs. Men idag finns det flera olika rengöringsprodukter som alla är miljövänliga, närproducerade och gjorda med naturliga ingredienser. De flesta av produkterna är doftfria, men det går att tillsätta doft genom att brygga ett eget städelixir med Häxans doftdroppar.

Häxotek
Behöver du hjälp med både med yttre och inre städning? Då kan du ta dig till Häxoteket på Götgatan i Stockholm. Förutom att fylla på dina städprodukter kan du till exempel få spirituell vägledning, bli spådd i tarot eller köpa kristaller för att rena ditt sinne. För de som inte har vägarna förbi Häxoteket finns Wolt.

Att kunna erbjuda våra produkter via Wolt känns jättestort! Ibland kan det vara akut att få hem rengöringsprodukter och då finns Wolt där

– Lovisa Tingman

Beställ hem Häxans produkter via Wolt här.