Kust leida lisaaega?

Kuidas sul läheb? „Oh ära räägi, nii kiire on,“ kõlab tavaliselt vastuseks. Aga alati leidub ka naisi, kelle päevas tundub olevat rohkem kui 24 tundi. Suurepärane motoringrajasõitja Anastassia Kovalenko räägib kuidas Wolt talle aega tagasi annab.

Ma olen nutitelefoni inimene ja minu telefonis võib leida väga palju erinevaid rakendusi. Kasutan Uberit, Booking äppi, jooksuäppi Runtastic, Google Mapsi, autode rentimise äppi Rentalcars, parkimisalade äppi Barking ja nüüd muidugi ka Wolti. Wolti kasutades jäi kohe alguses silma äpi ilus kujundus. Minu hinnangul on see oluline moment, arvestades, kui palju tänapäeval konkureerivaid rakendusi pidevalt juurde tekib. Aga kindlasti olin positiivselt üllatunud, kui nägin, et tegemist pole lihtsalt nn kullerteenusega, vaid selle äpi abil on võimalik ka toitu ise ette tellida ja sellele järele minna või siis see lauda tellida ja kohapeal süüa. Arvestades seda, et olen pidevalt liikvel, lihtsustab selline võimalus olukorda, kus soovin kiiresti süüa, kuid ei jõua pikalt toiduvalmistamist oodata. Olen paar korda tellinud toitu ka koju, kui olen pidanud järjest arvutis tööd tegema ega ole leidnud isegi võimalust välja sööma minna. Mulle meeldis väga rakenduse lihtsus ja arusaadavus ning võimalus seeläbi tellimus kiiresti sisse anda, kulutamata selle peale pikemalt aega. Samal ajal oli võimalik pidevalt reaalajas jälgida oma tellimuse valmimist, kohaletoomise aega ning kulleri liikumist. Ma tunnen, et selline äpp teeb pika puuga ära ükskõik millisele kullerteenusele, kuivõrd siin ei tule kulutada aega helistamisele, ootamisele, millal su kõne ja tellimus vastu võetakse, ega hiljem maksmisele. Woltis saab kõik need sammud ära teha ühekorraga. Minu puhul on Wolt asendamatu kindlasti siis, kui on väga pikad ja kiired tööpäevad, kui ei jõua isegi töölaua juurest eemale.

Mida teeksid, kui sul oleks päevas kaks lisatundi?

Kui mul oleks päevas kaks lisatundi, siis ma magaksin või vaataksin filmi. Tahaksin kindlasti ka rohkem sõpradega väljas söömas või kinos käia.