Tasuta kojuvedu, beibi!

Wolt teeb su päeva paremaks, aitab sul avastada suurepärased restorane ja annab sulle sealjuures aega tagasi. Mõtle vaid, kui saad tellida isuäratava lemmiktoidu koduukseni mõtlemata sellele, kui palju peab kohaleveo eest tasuma!

Me tahame, et sa saakid nautida head toitu veel rohkem, veel tihedamini. Miks mitte jagada seda rõõmu ka oma sõbraga? Kui jagad sõbraga oma isiklikku promokoodi ja sinu sõber teeb sinu koodiga oma esimese kojuveo tellimuse, saab sõber toidu tasuta koju. Tänutäheks teenid ka sina järgmisel Woldi tellimusel tasuta kojuveo. Pole paha?

Mida ma täpselt tegema pean?

Kutsu sõber Wolti ja kogu Tokeneid. Üks Token annab sulle ühe tasuta kojuveo (=1.9 eurot). Ka sinu sõber saab toidu koju tasuta. Mine oma profiilile, vali “Earn free deliveries” ja jaga oma isiklikku promokoodi Facebookis, Snapchatis, Instagramis, WhatsAppis või sosista see oma sõbrale kõrva. Muide, saad oma koodi ka väga lihtsalt muuta, et seda oleks mõnusam jagada. Hoiata kindlasti sõpra ette, et ta su koodi kasutaks, sest niipea kui sõber sinu koodi registreerib, saad selle kohta emaili ja niipea kui sõber lõpetab esimese kojuveo tellimuse on Token sinu kontol olemas.

Mis on kojuveo baashind?

Toidu kojuveo baashind on 1.9 eurot, mis katab kohaleveo 1,5 km eestToken ei kata võimalikke kohaleveo lisatasusid, näiteks väikese ostukorvi lisatasu (kui toidu kogumaksumus on alla 7€) ning kaugema distantsi kohalevedu (kui kojuveo sihtkoht asub restoranist kaugemal kui 1,5 km linnulennult).

Kui palju Tokeneid saan oma kontole koguda?

Iga sõbra kohta saad koguda 3 Tokenit, sõpru aga saad kutsuda lõputult. Kutsu Wolti 100 sõpra ja su kontol on potentsiaalselt 300 tasuta koduvedu. Sellest peaks piisama terveks aastaks.

Kust ma saan vaadata palju on mul Tokeneid kogunenud?

Kui valid “Tokens and credits” näed ülevaadet oma kogutud saagist. Kasuta oma Tokenid peagi ära, sest nad ei püsi su kontol igavesti.

Mõnusat jagamist ja edukat kogumist!

Wolt