Piret Laurimaa: poeskäimine on tüütu!

Näitleja Piret Laurimaa naudib toidu tegemist ja korralikult söömist. Küll aga peab ta poeskäimist  tüütuks. Pireti pere katsub toituda kodus väga korralikult. Hommik algab pudruga ja õhtu lõpeb õhtusöögiga. Sinna vahele palju värsket, smuutitamisi, puuvilju jne. Piret jätab pigem söömata kui kugistab midagi jooksu pealt.

x-b12dea5d-2d72-423e-98dd-4259a7b1cb42

Kui on väga tempokas aeg, mõtlen läbi, kuidas ja mis võiks (oleks vaja) tehtud saada. Seejärel lasen asjadel voolata ja püüan mitte takerduda pisiasjadesse. Pisiasjadesse kinni jäämine on peamisi takistusi suurte plaanide elluviimisel. Panen asjad tähtsuse järgi järjekorda, sinna vahele jätan “vaikuseminuteid” iseendale. Mulle meeldib kella kanda ja samal ajal kulgeda.

Üldiselt on minu jaoks väga tähtis, et hommik algaks rahulikult, rutiiniga. See ongi see minu aeg, mis annab tervele päevale õige meeleolu. Tervislik eluviis on mulle oluline ja sellepärast teen ka trenni. Mitte just iga päev, aga kolm-neli korda nädalas ja ilma enam ei oskakski. 

Ka erinevad äpid aitavad aega kokku hoida, näiteks Wolt. Kui seda esimest korda kasutasin, läksin ähmi täis, sest valik on ülimalt lai isegi Tartus. Külastasin virtuaalkohvikuid umbes 40 minutit. Lõpuks jäin oma lemmikrestorani Meatmarket juurde. Toit saabus kiiremini, kui ma valikut teha suutsin. Wolt tundub täiesti asendamatuna siis, kui ajaga on hullult kiire või kui poodi ei jõua või kui tahaks mõnikord lihtsalt superluksilt mõnuleda.

Mida teeksid, kui sul oleks päevas kaks lisatundi? 

Loeksin rahulikult raamatut.