Karolin Kuusik: aja planeerimise saladus on mõned sammud ette mõelda

Moelooja Karolin Kuusik on viimastel aastatel õppinud aega planeerima nii, et mitte ainult vajalikud tööd ei saaks tehtud, vaid saaks olla ka selle ülivajaliku aja koos perega. Siis on Karolin tasakaalus ja süda on rahul. Planeerimise saladus on see, et pidevalt tuleb mõned sammud ette mõelda ja analüüsida, et kui palju mingi asja tegemine reaalselt aega võtab.

5187_108844245928_4782202_n

Mul on  vanamoeline kalendermärkmik, millesse vanamoeliselt pliiatsiga kirjutan kõik, mida vaja teha on. Ja edasi on juba oluline, et seda iga päev avaksin ja analüüsiksin mõned päevad või kuni kuu ette, et kas kõik on võrdselt jaotunud ja ega kuhugi mingeid liiga kiireid ööpäevi pole tekkinud.

Viimastel aastatel olen õppinud aega planeerima nii, et mitte ainult vajalikud tööd ei saaks tehtud, vaid saaksin olla ka selle ülivajaliku aja koos perega. Siis olen tasakaalus ja süda on rahul. Muidu lähen balansist välja ja hakkan rapsima, olen õnnetu. Planeerimise saladus on see, et pidevalt tuleb mõned sammud ette mõelda ja analüüsida, et kui palju mingi asja tegemine reaalselt aega võtab.

Õnneks leian aega ka iseenda jaoks. Olenevalt päevast- poolest tunnist kuni mõne tunnini. Nendel hetkedel meeldib mulle lugeda, vannis käia, uusimaid moeajakirju vaadata, olla koos lähedastega, vanemaid külastada.

Mul on telefonis ka palju elu lihtsustavaid äppe. Kõige enam leiavad kasutamist Wolt ja Taxify. Ma ei tea, mis ma ilma nendeta teeksin!

Kui sul oleks päevas veel kaks lisatundi?

Oleksin koos perega.