Hea päeva algus!

Me kõik teame, et hommikusöök on päeva tähtsaim söögikord. Sellepärast hakkavad Wolti kullerid nüüd tööle varem! Toome toidu nädala sees kohale kell 9:00 hommikul. Paljudest restoranidest saad ettetellimuse teha kell pool üheksa või miks mitte eelmisel õhtul.

Siin on sulle valikud kohtadest, kes pakuvad imelist hommikusöögi menüüd.

Proteiinilaeng terveks päevaks!

Kui ees ootab tegus päev, siis on mõistlik laadida end juba hommikul energiat täis. Telli Benedict hommikueine Carmen Cafe’st või Reval Cafe kuulus omlett Cheddari-parmesanijuustu ja singiga. Mõnusad munaroad leiad ka Toits’ist, Augustist ja Boheem Kohvik Popularist.

Tervislik pudru

Puder teeb tugevaks, seda õppisime juba lapsena. Kui hommikuti pudru keetmine tundub tüütu tegevus, siis wolti oma tervislik söögikord kohale. Imeline pudruvalik on Kohvik Rukisel.  Maitsva kõhutäie saab ka Gustav Gastrost ja Fredo Köök ja Baarist.

Smuuti – puhas naturaalne nauding!

Kas oled smuuti sõber? Boost teeb sinu tervisliku elustiili väga lihtsaks. Värske mahla ja rohelise smuuti saad ka SIIN Takeawayst. Kui aga tahad teistmoodi elamust, siis telli chia toortoidu kauss marjakastmega Kadrioru Gourmet Coffee’st.  

Ameerika brekkie

Magusaarmastaja päev lihtsalt peab algama ühe mahlase ja hõrgu sõõrikuga Kaneelist. Hommikukohvi kõrvale sobivad ideaalselt Vahvlihaldjate kohupiima-vahukoore vahuga täidetud vahvid. Kui aga tellid rostbeefi bageli Rubyst võid end lausa Ameerikasse mõtelda.

Võileib ja pirukas

Soovid proovida midagi uut? NOPi legendaarne avokaadovõiku chimichurriga on just see põnev maitseelamus, mida otsid. Või katseta hoopis Samsa Family Bakers’i ehedat käsitööpirukat, samsat. Alati kindel valik on Subway Sandwich mahlane võileib. Kui aga tahad oma võileiva siiski ise valmis teha, siis soovitame tellida ahjusoe päts Bekkerist, näiteks nende juuretisega rukkileib. No ja kes ei armasta Pagariliisu pirukaid ja T35 Bakery & Speciality Coffee mandli crossainti!

Kui iga päev oleks pannkoogipühapäev!

Iga päev võib vabalt ollagi pannkoogipäev, kui teed nädala jagu ettetellimusi näiteks Tere Pere’st või Rukisest. Proovi ka sõrnikuid, Vene köögist pärit pontsakaid kohupiimakotlette.

Head isu! 😉