Sinu mai checklist

Restoranide valik Woltis kasvab iga nädal. Täna juba pea 500 restorani seas võib teinekord jääda lahe toidukoht kahe silma vahele.

Kui sina oled üks nendest, kellele meeldib äpis avastada ja katsetada uusi põnevaid restorane, siis loed just õiget blogipostitust. Siin on sinu maikuu checklist – toidukohad, kes liitusid Woltiga viimase kuu jooksul.

Kaval Rebane

Balti jaama lihapoolele on viimasel ajal mõnusalt uusi toidulette tekkinud – kõike, mida hing ihkab! Ühes neist ei pakuta toiduks midagi, mida rebane ei sööks! Kaval Rebane serveerib nii krõbedaks praetud kana, tuliseid kanatiibu kui ka võileiba küüliku ja juustuga. Viimane pidi kuulu järgi eriliselt hästi maitsema. Vähemalt rebased kiidavad heaks!

Little Japan

Jaapani köök on üks armastatumaid kööke Woltijate seas. Mis saab meil selle vastu olla, kui seda armastust veelgi rohkem ja laialdasemalt pakkuda! Ühte mõnusasse päeva mahub alati head sushit, oled sa kontoris, kodus või pargis. Sadamas asuv Little Japan hoolitseb selle eest, et saaksid head toitu nautida. Proovi eelroogade alt ka lõhe baod, mis on üks firmaroogadest!

La Rumbi

Sõbranna või sõber helistab sulle reede õhtul ja pakub välja spontaanse veiniõhtu. Oled just vannist tulnud, vaatad külmkappi ja sealt puuduvad nii snäkid kui ka vein… Mida teha? Ava Wolti äpp ja mine piilu La Rumbi tapas baari menüüd, sest sealt leiad kõik vajaliku üheks õdusaks õhtuks!

LIDO Mustamäe

 

Teinekord ihkab hing koduse toidu järele. Midagi lihtsat, kuid samas maitsvat on just see, mida praegu süüa tahaksid? Oled proovinud ära kõik linna hipimad kausid, ramenid, baod ja gyozad, kuid tahad justnimelt praekartulit ja kanašnitslit seenekastmes? Siin tuleb appi LIDO, hetkel mustamäelastele, kuid varsti ka kesklinnas ja Ülemistel!

Yoshi Sushi

Avaldame ühe saladuse, mis on ehk pigem avalik saladus kui suur saladus, kuid siiski! Tartlastele meeldib sushi sedavõrd, et see on üks enimwoltitud roogadest. Ning Yoshi Sushi on üks kauem tegutsenud sushivalmistajatest Tartus. Viisime kaks head nähtust kokku ning nüüd leiad Yoshi Sushi ka meie äpist!

Café Shakespeare

Kes on käinud Vanemuises teatrietendust nautimas, on ilmselt astunud läbi ka kohe kõrvalasuvast Shakespeare kohvikust. Uus-shakespearelik küsimus, mis äppi avades võib tekkida: “Tellida või mitte tellida?”, saab pärast toidupiltide silmamist kohese vastuse – jah, muidugi!

Head isu!