Sinu juuli checklist

VeryThai

VeryThais üritatakse kõik retseptid, toidud ja maitsed hoida väga taipärased. Nende kokk Butsaba kasutab retsepte, mida kasutas tema vanaema ja ilmselt ka tema vanaema vanaema. Restoranis soovitakse, et tunneksid ennast nagu külaline nende kodus, mitte lihtsalt nagu klient. Nüüd on võimalik seda Taimaa kodutunnet ka iseenda koju tellida.

Odeon

Kopli on taas elama hakanud ja nii tekib sinna riburada ka uusi põnevaid söögikohti. Odeon on kahtlemata üks uutest pärlitest sealpool Kopli liine. Põhirõhk on pandud taaskasutusele ning menüü on üles ehitatud kolmele alustalale- taldrikud on mõeldud jagamiseks, keskendutakse taimsetele komponentidele ning gurmeepitsasid küpsetatakse puuahjus.

Zaiqa

Pakistani köögi vürtsikaid ja maitsekaid toitusid pakkuv Zaiqa on Tallinna restoranimaastikul veel üks uus vahva tulija. Zaiqast leiab põnevate katetega pitsasid, Türgi kebabe ja hamburgereid, aga ka Pakistani leibasid ja grillroogasid. Vürtsid on aromaatsed ja koostisosad värsked!

Viru Burger

Viru Keskuse katuseterrassil pakutakse nüüd näiteks rooftop sloppyt ja animal style või scamburgerit. Burgeri nosimise vahele saab Viru Burgeri kõrval PARK’las lõbusalt ja sportlikult aega veeta. Kuna kõht kipub aktiivse tegevuse käigus ikka tühjaks minema, saab hiljem asuda taas burgereid nosima. 🙂

Kaja Pizza Köök

Juba tükk aega Tallinnas kuulsust kogunud ja kaua Wolti oodatud Kaja Pizza on kohal! Oma pitsade kohta ütlevad nad nii: “Meie juuretisega taignast tehtud pizzades on hinge ja kunsti ning nendesse on pandud meie armastus selle töö vastu”. Igapäevane pitsade arv on piiritletud, nii et ole kärme ja asu proovima!

Rae Meierei

Oled üks neist, kellel vaid mõte juustust paneb ila tilkuma? Sõnad nagu burrata halloumi ja mozzarella teevad südame soojaks? Vanalinnas asuv Rae Meierei on restoran, mis täidab iga juustusõbra unelmad. Ja mitte ainult! Kuigi paljud road nende menüüs on saanud inspiratsiooni kohapeal asuvast juustutehasest, leidub laias valikus ka tõelisi klassikuid.

Mia Via Coffee

Itaalia inimeste ellusuhtumine on kadestusväärne. Eks omajagu on selles süüdi ka sealne valgus ja päike, mida meil pole. Head toitu ja toorainet on meil siin Eestimaal palju ja kui need suure armastusega taldrikule panna ja veini kõrvale pakkuda ning kaasata meeldiv seltskond, võib juhtuda, et killuke päikest ongi meis endis olemas!

AsianWay

AsianWay kokk on ühtlasi ka restorani omanik, kes soovib igasse rooga panna killukese oma suurest kirest toidu vastu. Valik on äärmiselt lai ning  menüüst leiab vürtsikamaid ja vähem vürtsikaid Aasia ning Euroopa köögi maiuspalasid.