Wolt+ kuupassi lugu

Wolt+ aitab kulusid kokku hoida ja kiirendab platvormi laienemist jaekaubandusse

Alates 2021. aastast oleme Woltis püüdnud luua kasutajatele taskukohasemaid lahendusi. Tahame pakkuda lihtsat ja mugavat ostukogemust ning suurt tootevalikut ilma, et inimesed peaksid mõtlema kõrgele kojuveotasule. Sellest ei saaks kasu mitte ainult meie kliendid, vaid aitaksime seeläbi kaasa ka partnerite müükide kasvatamisele.

Mida me tegime? Sündis Wolt+ kuupass, millega liitudes on kojuveotasu ainult 0€. Alates teenuse loomisest oleme võtnud prioriteediks pakkuda inimestele võimalust oma kuludelt kokku hoida ja luua koostöösuhteid suuremate ja väiksemate kaupluste ja äridega, et võimalikult paljude klientide soove täita.

Wolt+ täna, homme ja edaspidi

Pärast mitmeid katsetusi alustasime Wolt+ teenusega esmalt Tšehhis, Poolas ja Gruusias, kuid kaks aastat hiljem on see saadaval enamikel turgudel, kus Wolt tegutseb. Läbi kuupassi pakume klientidele mugavat ligipääsu nii restoranidele kui ka toidu- ja jaekaupadele nende kodukohas.

Wolt+ liikmed on alates selle käivitamisest säästnud üle 70 miljoni euro ja kuupass on toonud täiendavat müüki enam kui 75 000 koostööpartnerile erinevates sektorites.

Wolti hiljutises kohaliku kaubanduse uuringus rõhutati kojuveo platvormide tähtsust lokaalsete ettevõtete majanduskasvus. Ainuüksi 2022. aastal teenisid rohkem kui 120 000 koostööpartnerit Wolti kaudu üle 3 miljardi euro väärtuses müüki. Näeme, et see number on jätkuvas tõusus.

Tutvustame teile: Wolt+ nädalad

Kuna mõtleme pidevalt, kuidas oma klientidele ja partneritele midagi uut pakkuda, lõime jaanuaris esmakordselt kampaania Wolt+ nädalad. See on mitmenädalane sooduskampaania, millega muu hulgas tähistame Wolt+ teist sünnipäeva.

Kampaaniat viime läbi 14 erineval turul ja selle raames pakume Wolt+ liikmetele tuhandeid soodustusi sadadelt kaubamärkidelt. Tahame, et igapäevased esmatarbekaubad, aga samuti luksuslikumad tooted, oleksid kättesaadavad ka pärast pühadeaja lõppu. Seetõttu pakume kolme nädala jooksul Wolt+ liikmetele soodustusi sellistelt partneritelt nagu näiteks Stockmann, McDonald’s®, Kooker ja Wolt Market.

*Lisateavet Wolt+ nädalate ja kohalike pakkumiste kohta kõikidel turgudel leiad siit. Sa ei ole veel Wolt+ liige? Liitu kohe!