Entistä ehompi

Wolt announces the launch of its blog

Julkaisimme juuri uuden päivityksen, joka parantaa käyttökokemusta huomattavasti. Tervetuloa nopeampaan, helpompaan ja hauskempaan Woltiin!

Uudet aika-arviot

Viidellä minuutilla on väliä silloin kun on nälkä, eikä se ole leikin asia. Sen takia kehitimme Woltiin parhaimman mahdollisen tavan ennustaa tilauksen odotusaika siitä hetkestä kun ruoka swaipataan valmistukseen, ja valmis ruoka saapuu näppärästi kotiovelle. Hioimme ja tarkensimme, ja uusi aika-arvioiden päivitys on nyt kaikkien näytöillä!

Laskutapa ennustaa toimitusajan huomioiden keskiarvon ravintolan aikaisemmista valmistusajoista, liikenteen ruuhkasta sekä etäisyydestä ravintolan ja tilausosoitteen välillä. Jos siis sushia näyttäisi olevan tarjolla 22 minuutissa, voit odottaa nigirisi ovelle sukkelasti. Jos sunnuntai-iltana kaipaa kipeästi pitsaa, 60 minuutin odotusajalla voi joutua oikeasti odottamaan.

TOP 5 -listat

Tsekkaa näppärästi muiden suosikit!

Jokainen woltaaja on myös varmasti toisinaan turhautunut runsasta ravintolalistaa ja lukuisia ruokalistoja nälkäisenä selatessaan. Kuten kaikki tietävät, pienet päätökset ovat toisinaan niitä suurimpia – etenkin nälkäkiukun kourissa kärvistellessä. Ratkaisumme tähän on uudet TOP 5 -listat, jotka löytyvät jokaisen ruokalistan alusta. Näet siis ensimmäisellä vilkaisulla mihin annoksiin muut woltaajat ovat rakastuneet, ja kiireisenä hetkenä päätöksenteko helpottuu kummasti.

Personoidut promokoodit

Kolmas uusi ominaisuus on mahdollisuus muokata itselleen personoitu promokoodi, jonka avulla voi kutsua ystäviä Wolt-käyttäjiksi ja tienata ruokarahaa! Toimi näin: klikkaa appin asetukset auki ja avaa ”Ansaitse Wolt-krediittejä” -kenttä, ja muokkaa kutsukoodisi. Valitse oma nimesi, voimasanasi tai vaikka lemmikkisi nimi, mutta huomaa, ettei sovellus tue ääkkösiä eikä emojeita. Koodin voi vaihtaa vain kerran, joten ole tarkkana! Koodin vaihtaminen on mahdollista alkuun iOS-käyttäjille ja tulee pian saataville myös Androidille.

Vaiheet koodin vaihtamiseen.
Kas näin se oman promokoodin vaihto käy!

Henkilökohtainen promokoodi on sinun avaimesi huikeisiin etuihin; sinun koodillasi uusi käyttäjä saa 10 € alennuksen ensimmäisestä tilauksesta, ja samalla tienaat 10 € krediittejä jokaisesta uudesta tilaajasta! Pistä siis hyvä kiertämään ja kavereiden suut makeaksi.