Kokeilu: Ravintolaakin voi nyt tipata Woltissa

Viime viikolla toimme Woltiin mahdollisuuden tukea lähettiä vapaaehtoisella tipillä. Tällä viikolla tuomme sovellukseen mahdollisuuden tukea ravintoloitsijaa. Tätäkin on toivottu meiltä ahkerasti näin koronakriisin aikana, kun ravintolat kamppailevat olemassaolostaan.

Siinä missä lähettiä tipataan kassalla juuri ennen tilausta, ravintolaa voi tipata valitsemalla “Tue tätä ravintolaa” -kategoriasta “Tippaus kauppiaalle” -nimisen ostoksen kyseisen ravintolan menusta.

Ravintolan tippaaminen näyttää tältä ravintolan menussa.

“Tippaus kauppiaalle” on automaattisesti jokaisen ruokalistan ensimmäinen valittavissa oleva asia. Päätät tuen määrän yksinkertaisesti valitsemalla, montako euron arvoista ostosta teet.

Kyseessä on kokeilu, jota jatkamme koronakriisin ajan, jos sille on kysyntää. Aivan kuten lähettienkin kohdalla, ominaisuuden tarkoitus ei ole painostaa ketään tippaamaan. Haluamme vain tarjota tällaisenkin mahdollisuuden niille ihmisille, jotka ovat ominaisuutta toivoneet. 

Antamasi tippi on ravintolalle normaalia tuloa, josta Wolt ei ota mitään välistä. Ravintola ei näe asiakaskohtaisia tippejä vaan ainoastaan koonnoksen viikoittaisissa myyntiraporteissaan. Tippaamista ei ole yksin tarkoitettu ravintoloiden pelastukseksi, vaan se on yksi monista toimista, joilla pyrimme auttamaan.

Pidetään toisistamme huolta!