Jäivätkö jouluostokset viime tinkaan? Woltin kautta lahjat, ruuat ja joulukuusi alle tunnissa kotiovelle

Puuttuuko pukinkontista lahjoja? Onko joulukuusi hankkimatta? Vai kaipaatko kenties ikkunalaudalle kynttelikköä ja joulukukkaa? Löydät kaiken tarpeellisen jouluun Woltista.

Viime hetken jouluostokset voi tänä vuonna hoitaa helposti Woltin kautta. Woltista löytyy nyt yli 50 lahjamyymälää, yli 20 kukkakauppaa, 17 ruokakauppaa ja 14 joulukuusimyymälää, joista tilaukset saapuvat alle tunnissa suoraan kotiovelle.

Lahjat nopeasti kotiovelle Woltilla.

Viime hetken joululahjat

Jos et ole vielä ehtinyt hankkimaan kaikkia tarvittavia lahjoja, Woltista saat ne helposti alle tunnissa kuljetettuna. Lahjaksi voit hankkia esimerkiksi kirjoja, pelejä, sisustustuotteita, elektroniikkaa, vaatteita tai asusteita, kosmetiikkaa tai artesaanikahvia ja -suklaata. Woltissa on tällä hetkellä yli 50 myymälää Marimekosta Iittalaan ja Kalevalasta Makiaan ja Suomalaiseen Kirjakauppaan – näiden joukosta löydät varmasti jokaiselle jotakin.

Katso kaikki Woltin myymälät tästä tai kurkkaa muutama vinkkimme alta.

Pari lahjaideaa:

Puunkasvatuspakkaus – Lil Plot.

Hauskat sukat jokaiselle perheenjäsenelle – Moomin by Nordic Buddies tai Happy Socks.

Laadukas joulukahvi – Kaffa Roastery, Caffi tai Holmen Coffee.

Kosmetiikan hemmottelupakkaus – Sokos, Emotion, TwistBe, Ekolo tai Korres.

Joulukuusi helposti kotiovelle Woltilla.

Joulukuusi kotiovelle toimitettuna

Jos et halua käydä hakemassa kuusta itse, saat tilattua sen Woltilla kätevästi suoraan kotiisi. Löydät Woltista yhteensä 14 Havunen-myymälää Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Järvenpäässä, Porvoossa, Lahdessa ja Oulussa. Valikoimasta löytyy muotoonleikattu, kompakti 150 – 175 cm pituinen kotimainen metsäkuusi sekä kuusenjalka. Kuusia toimitetaan aina aatonaattoon saakka.

Tilaa joulukuusi kotiin tästä.

Kimput, viherkasvit ja joulukukat kuljetettuna.

Joulun kukat kuljetettuna

Jouluiset amaryllikset, joulutähdet, näyttävät kranssit ja tuoksuvat hyasintit kuuluvat monen jouluun. Joulutunnelmaa saat Woltilla kotiin myös useista kukkakaupoista – tällä hetkellä Woltista löytyy yli 20 kukkakauppaa ympäri Suomen.

Woltin kukkakaupat löydät täältä.

Joulun ruokaostokset Woltilla kotiin.

Perinteiset jouluruuat ja joulun ruokaostokset

Ei toki unohdeta ruokaa! Woltilla saat myös ruokaostokset kätevästi alle tunnissa kotiovellesi esimerkiksi Alepasta, Salesta ja Wolt Marketista. Löydät kauppojen valikoimista nyt myös perinteisiä jouluruokia, kuten glögiä, joulutorttuaineksia, kinkkua, laatikoita, rosollia ja puuroriisiä.

Woltissa on ruokakauppoja Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa.

Tilaa joulun ruokaostokset kotiovelle täältä.