Pasūti no Wolt un ballīte būs!

Tu esi tik tikko pārnācis mājās no darba, ciemiņi ieradīsies pēc pusstundas, bet tostermaizes, šķiet, tomēr nebūs tā labākā ideja viesību galdam, jo ar tām jau cienāji pagājušo reiz?

Nav noslēpums, ka ēdiens ir vitāla izdevušās ballītes sastāvdaļa. Lai gan, par to vēl svarīgāks ir atpūties un laimīgs saimnieks. Bet kā, lai to panāk? Mums ir risinājums! Ja doma par rasola griešanu un karbonāžu cepšanu Tev nešķiet pārāk vilinoša, palutini sevi un ļauj Wolt parūpēties par Tavu viesību galdu! Vari pasūtīt jau iepriekšējā vakarā vai svētku dienas rītā, lai ēdiens tiek piegādāts uz precīzu laiku, kad gaidāmi ciemiņi. Sagaidi ciemiņus labā garastāvoklī, atlicini laiku dekorāciju, mūzikas un dzērienu izvēlei! Iespējams, pat atliks laika iemalkot vīnu pēc garās darba dienas, lai sagaidītu ciemiņus absolūti priecīgs.

Ja gadījumā, viesi Tevi pārsteidz nesagatavotu, arī nav iemesla satraukumam – Wolt piegādās Tevis izvēlēto maltīti pavisam īsā laikā un piektdienās sestdienās līdz pat pusnaktij!

Vai nevari izlemt ko likt viesību galdā? Šeit Tu atradīsi idejas, lai neviens no Taviem viesiem nedotos mājās izsalcis. Iespējams, tieši šie zemāk redzamie ieteikumi, Tev kalpos par iedvesmu svinību organizēšanā:

Suši – tas nu jau ir kļuvis par ļoti iecienītu svētku maltīti. Ja Tev mājās nav visas nepieciešamās sastāvdaļas un milzīgā pacietība ar ko nepieciešams apbruņoties perfekta suši pagatavošanā, Wolt tos Tev piegādās jau gatavus! Gardus suši vari pasūtīt no: Sushi Express, BALTS, IL Patio & Planeta Sushi vai Sushi Brothers.

Uzkodu plates un tapas – tās ir gandrīz neiztrūkstoša jebkuras ballītes sastāvdaļa. Izmēģini Restorāna Tinto apvienoto gaļas, sieru un olīvu izlasi. Bāra vai siera uzkoda no Alķīmiķa lieliski ies kopā ar Tevis izvēlētajiem dzērieniem. Ieskaties gardajā vegānisko tapu un uzkodu izlasē no Fat Pumpkin, ja, iespējams, starp Taviem draugiem ir kāds, kas neēd gaļu vai piena produktus. Uzkodas no Arēnas 29 iederēsies lieliski, ja, piemēram, ar draugiem esiet nolēmuši skatīties kādu sporta spēli. Arī Gastrobāram Jūlijam Pumpuram piedāvājumā ir garda tapu izlase.

Vistu spārniņi – kraukšķīgi, sulīgi vistu spārniņi būs perfekta uzkoda jebkurai ballītei un no viesību galda izzudīs nemaz nemanot. Pasūti tos no Alķīmiķa, Vest, Krustakrogs vai Čarlstons un nebūsi vīlies!

Meksikāņu uzkodas – vēlies piešķirt ballītei asumu? Lieliskas idejas būs tacos, burritos vai nachos no El Machete vai  El Santo X.

Burgeri – Wolt aplikācijā Tu atradīsi plašu izlasi ar gardiem burgeriem kā, piemēram, no Cydonia GastropubAlķīmiķis, B-Burgers Burger studio vai Street Burger. Ja starp Taviem viesiem ir ne tikai burgeru, bet, iespējams arī kebabu vai sendviču mīļotāji, ieskaties, īpašajā ballīšu komplektu piedāvājumā no Sub-Nation un Kebab-Factory, kur burgerus varēsi apvienot arī ar kebabiem, gardajiem SUB un uzkodām. Šādi Tu nodrošināsi, ka viesi pilnīgi noteikti nedosies mājās tukšiem vēderiem.

Pica – Ja Tev nepieciešama pavisam ātra, vienkārša un pilnīgi noteikti garda izvēle – iesakām picu! Pasūti no Picas Meistara, Picērija “Zaļais Maksis, Casa Nostra vai Cydonia Gastropub, lai trāpītu desmitniekā.

Deserti – parūpējies, lai viesiem būtu arī ko likt uz kārā zoba. Lieliska izvēle būs izsmalcinātie gardumi no Konditorejas Epilogue, gardie eklēri no FAT CAT eklērnīca vai izcilie virtuļi no Ze Donats.

Ienāc mūsu aplikācijā, un Tu atradīsi vēl idejas svētku galdam! Mēs piegādāsim izvēlēto maltīti ātri un līdz pat Tavām durvīm, Tev tikai atliks to izpakot un likt galdā!   

Lai izdevusies ballīte! Priekā!

Wolt