Lieliska sabiedrība un garda maltīte!

Kāds, tavuprāt, ir īsts sapņu randiņš? Romantisks, gluži kā filmās? Vai varbūt netradicionāls, bet neaizmirstams?

Ļoti iespējams gatavošanās randiņam vai tā plānošana var izraisīt satraukumu, jo īpaši, ja tā ir pirmā tikšanās reize. Mums ir ieteikums – ar Wolt palīdzību parūpējies par to, lai garda maltīte būtu daļa no randiņa un mēs esam pārliecināti, ka tā būs daļa no panākumiem!
Šeit nākam klajā ar idejām, kas mīļotā cilvēka sabiedrību ļaus izbaudīt reizē ar lieliskām maltītēm:

Filmu vakars.

Vienojieties, kādu filmu skatīsieties un parūpējies par romantisku atmosfēru. Šis noderēs lietainos vakaros, kad negribēsies iziet no mājas, bet gan kopīgi ieritināties zem segas. Filmu vakars iet roku rokā ar gardu picu. Pasūti no mūsu jaunajiem partneriem Makss un Morics vai Naples vai arī jau no pārbaudītām vērtībām kā Vairāk Saules. 

Pikniks uz balkona.

Foto: Kate Prihodko

Šis noderēs siltajos vasaras vakaros, kad negribēsies nekur skriet, bet gan lēni un nesteidzīgi izbaudīt vienam otra kompāniju un skaisto saulrietu komfortablā vidē. Parūpējies par izmeklētu vīna pudeli un uzkodas atstāj Wolt ziņā. Šeit lieti iederēsies kāda uzkodu plate. Tādas piedāvājumā ir mūsu jaunajiem draugiem TGI Fridays, Rossini, kā arī Grill & Wine Bolero 

Spēļu vakars.

Foto: Kate Prihodko

Visticamāk, pierasts spēlēt galda spēles, kad ciemojas draugi vai ģimene. Tomēr tā var būt jautra aktivitāte arī divatā. Iespējams, jums mājas ir “Uno”, “Scrabble” vai “Twister”, ko varēsiet izmantot. Lai interesantāk, sarīkojiet šo spēļu vakaru tematisku, piemēram, meksikāņu stilā. Tex – Mex republic ir nesen pievienojies Wolt, kā arī El Santo X vai El Machete būs lieliska izvēle. 

Vēlo brokastu randiņš.

Foto: Kate Prihodko

Randiņam ne vienmēr ir jābūt vakariņu laikā kā tas ierasts. Varbūt Jūsu grafikos vislabāk iederas randiņš vēlajās brokastīs jeb brunch, lai pēc tam varētu vēl visu dienu pavadīt kopā. Gardas brokastis pasūti no Street Fries Kitchen, Andalūzijas Suns vai KID*. 

Ceļojums uz Āziju.

Foto: Kate Prihodko

Aizsūti savai otrai pusītei ziņu, ka šovakar dosieties ceļojumā uz Āziju un tikmēr izdekorē viesistabu Āzijas noskaņās. Lai interesantāk, saklāj galdu uz viesistabas grīdas. Ēdienu pasūti no Himalaya, Shangri – La, Singh’s vai Parotta. Netradicionāli un bezgala gardi!

Grila ballīte.

Foto: Kate Prihodko

Vasaras vakaros tā vien kārojas grilēta gaļa vai ribiņas, bet ne visiem pilsētniekiem ir šī ekskluzīvā iespēja, kur šo pagatavot. Wolt Tev aiztaupīs šo problēmu un atsūtīs gardus grila ēdienus jau gatavus. Atliek tikai sagatavot piknika vietu uz balkona vai viesistabā uz grīdas. Pasūti no mūsu jaunajiem draugiem Street Fries Kitchen, Riits, TGI Fridays, Grill & Wine Bolero, LIDO vai Laivu Centrs Restorāns. 

Jūras velšu vakariņas.

Ja Grila ballīte šķiet tomēr par vienkāršu un ne īpaši romantisku, tad iesakām rīkot vakariņas ar jūras veltēm. Tās parasti asociējas ar romantiku. Vai tā būtu grilēta zivs, austeres vai suši, tas lai paliek jūsu ziņā. Iesakām pamēģināt Kabu, RestBar MO vai Planeta Sushi. 

Saldais randiņš.

Tava otrā pusīte ir saldumu mīlis? Bieži vien tā vien nevar sagaidīt, kad 3 kārtu vakariņās pienāks laiks desertam. Sarīko saldo randiņu, lai nemaz nevajadzētu gaidīt, kad pienāks saldā ēdiena kārta, bet viss, kas būs ēdienkartē būs tikai deserti. FatCat eklēri būs neapšaubāmi laba izvēle. Bet droši, pamēģini arī deserta opcijas no Pagalma, Cydonia Gastropub, vai LIDO. 

Atpakaļ bērnībā. 

Atgriežaties atpakaļ bērnībā, uzceļot štābiņu viesistabas vidū un pasūtiet no Wolt gardumus, kurus jums vecāki bērnībā neļāva ēst. Jo īpaši, kad ārā drēgns & lietains šis būs lielisks veids kā pavadīt laiku kopā.

Lai izdodas perfektais randiņš!

Wolt