Atklāj foršas vietas Rīgā!

Tev noteikti jau ir kāds mīļākais ēdiens, kuru parasti pasūti no Wolt uz mājām vai ofisu. Bet vai Tu esi pamēģinājis šo maltīti izbaudīt ārā? Aizej pastaigā vai dodies izbraucienā ar riteni, paķer pa ceļam savu Wolt pasūtījumu un atklāj foršas vietas Rīgā.

Mežaparks

Kaut arī Dziesmu un Deju svētki ir izskanējuši, Mežaparks vēl joprojām ir brīnišķīgi skaista vieta, kur izbaudīt dabas skaistumu tuvu Rīgas centram. Izbaudi mieru un klusumu un uzlādējies atlikušajai dienai. Pa ceļam uz Mežaparku, paņem kādus gardumus no Vairāk Saules Valdemāra, Sushi Brothers vai Terras Skanstes ielā.

Andrejsala

Latvijā ir burvīgi vasaras vakari, izdzīvo tos Andrejsalā ar apburošu urbānu ainavu! Relaksēta un romantiska atmosfēra garantēta. Paķer pa ceļam maltīti no Wok to Walk vai arī gardu picu no turpat blakus esošā Naples. 

Foto: Krists Zukuls

Foto: Krists Zukuls

Foto: Krists Zukuls

Lucavsala

Lucavsala – vēl viena vieta pie dabas, tai pašā laikā paliekot pilsētas centra tuvumā. Šeit iespējams maltīti apvienot arī ar kādu sporta aktivitāti vai pat peldi. Piestāj pa ceļam Vairāk Saules vai Big bad Bagels.

Foto: Krists Zukuls

Foto: Krists Zukuls

Ķīpsalas pludmale

Kas gan var būt labāks par gardajiem ZeDonats donatiem ar skaistu skatu uz Rīgu? Izbaudi saldo ēdienu Ķīpsalas pludmalē. 

Veiksmi atklājumos!

Wolt