ANNA TURANOVA: GARDA & STILĪGA VASARA AR WOLT

Es nekad nepārstāšu novērtēt iespējas, kuras mūsdienās mums tiek dotas. Nepārtraukti - katru dienu un pat stundu dzimst jauni projekti, ar kuriem aizraut & iepriecināt savus sekotājus. Daži ir par tēmām, kas piemēroti šaurākai publikai, bet citi - visplašākajai. Šodien izstāstīšu Jums par vienu no šiem projektiem, vai drīzāk mobilo aplikāciju - WOLT.

Tulkots no Annas Turanovas bloga

Mūsdienās cilvēkiem straujajā dzīves ritmā, tiecoties sasniegt savus personīgos un profesionālos mērķus, laiks virtuvē ir īsta greznība. Nozagt stundas, ko varētu izmantot sevis vai sava biznesa attīstībā, lai tās pavadītu virtuvē? Vai tiešām? Nav jau nekāds pasaules gals – esmu viens no tiem cilvēkiem. Līdz ar to, kad Wolt ēdiena piegāžu aplikācija parādījās Latvijā, es uzreiz zināju, ka šis ir priekš manis!

Tulkojums un bildes no Annas Turanovas bloga

Uzreiz jums pastāstīšu par galveno Wolt priekšrocību, kas ieguva manu uzmanību. Lai reģistrētos un pasūtītu ēdienu, Tev ir nepieciešami tikai pāris klikšķi savā telefonā. Nav nepieciešams nekur zvanīt, kaut ko saskaņot ar kādu vai maksāt kurjeram, kas pamatīgi ietaupa Tavu laiku! Viss, kas nepieciešams – ir reģistrēt savu bankas karti aplikācijā, izvēlēties maltīti no sava iecienītā restorāna ēdienkartes, un viss – pāris klikšķi un ēdiens jau ir ceļā. Tiešām tik vienkārši!

Otrā lieta, ko vēlos uzsvērt, ir restorānu izvēle. Wolt nav tikai visiem mīļie sulīgie brugeri un frī kartupeļi. Galīgi nē! Šī ir plaša smalko restorānu izvēle ar gardiem pamatēdieniem, to skaitā vegānu kafejnīcas, saldumi, kā arī smūtiji un sulas. Pat ir iespēja pasūtīt puķes, lai sagatavotos svētkiem. Vienvārdsakot – tā ir aplikācija, kura piedāvā lieliskas izvēles iespējas.

Tulkojums un bildes no Annas Turanovas bloga

Nākošais punkts ir ātrās piegādes. Vidējais piegādes laiks ir 30-40 minūtes. Kas ir īpaši forši: visu laiku, kopš pasūtījuma veikšanas līdz ēdiens tiek piegādāts, Tu vari sekot kurjera kustībām līdzi kartē, kā arī sekot līdzi, cik ilgs laiks vēl palicis līdz piegādei. Tādā veidā Tu esi lietas kursā par savu pasūtījumu un laicīgi zini, kam gatavoties. Protams, nedēļas nogalēs piegāde var aizņemt arī stundu vai pusotru, bet Tu vienmēr par to būsi informēts laicīgi.

Vēl jāpiebilst par Wolt klientu atbalstu – ja gadījušies kāda problēma, vienmēr ir iespēja uzrakstīt tiešsaistes klientu atbalsta čatā un saņemt ātru atbildi un risinājumu konkrētajai situācijai. Katrā gadījumā bez uzmanības Tu nepaliksi.

Tulkojums un bildes no Annas Turanovas bloga

Es vēlētos padalīties arī ar savu lielisko pieredzi. Pagājušajā mēnesī man paveicās, jo varēju piedalīties īpašā Wolt projektā, izmēģinot maltītes no Wolt veselu nedēļu. Es organizēju piknikus, izbaudīju garas brokastis, pasūtīju ātras pusdienas starp tikšanām, pirku saldumus un puķes draugiem, izbaudīju smalkas pusdienas un dažādas garšas, servisus un galvenokārt sava laika ietaupīšanu.

Man personīgi, Wolt ir šī gada atklājums, un es iesaku to izmēģināt ikvienam!

Atceries izmantot manu promo kodu “ANNATURANOVA”, kurš piešķirs 6 eiro atlaidi Tavam pirmajam piegādes pasūtījumam.

Palutini sevi un savus mīļos, izmēģini jaunas garšas un novērtē savu dārgo laiku kopā ar Wolt.

Tulkojums un bildes no Annas Turanovas bloga

Ar mīlestību,

Tava A.T.