November CHECKLIST – jauni restorāni Wolt!

Ar Wolt palīdzību Tev ir iespēja atklāt jaunus restorānus & ēdienus Rīgā! Iespējams, Tev jau ir Tavs iemīļotais restorāns, no kura ikdienā pasūti, bet brīžos, kad vēlies pamēģināt vai atklāt ko jaunu, Wolt ir īstā vieta, kur iegriezties.

Katru dienu mūsu pulkam nāk klāt jauni restorāni ar visdažādākajiem ēdienu veidiem. Oktobrī vien mums pievienojušies vairāk kā 10 restorānu. Zemāk atradīsi nelielu ieskatu novembra “must try”:

Rocket Bean Grauzdētava Boom!

Visticamāk, esi dzirdējis par Rocket Bean Grauzdētavas izcilo kafiju. Augstā latiņa šeit ir uzstādīta ne tikai kafijai, bet arī ēdienam. Priecājamies paziņot, ka tagad Rocket Bean gardās maltītes vari pasūtīt arī Wolt.

Mielotava – apslēptais dārgums

Šis mājīgais, omulīgais restorāns, kurš paslēpies Čierītī pārsteigs Tevi ar kvalitatīvām, apetelīgām maltītēm. Oktobris ir bijis labvēlīgs visiem Mežaparka apkaimē dzīvojošajiem ar jaunu restorānu klāstu. Bez Mielotavas esam pievienojuši arī Cabo & DabaMamma.

Cabo – šarmantā kafejnīca

Cabo apbur ar savu šarmu ne tikai apmeklējot kafejnīcu klātienē Ķīšezera krastā, bet arī pasūtot maltīti uz mājām vai biroju.

DabaMamma – grila bārs

Gan grilēti labumi, gan picas – labākais no mātes dabas.

Kebab House – kebabs Purvciemā

Lutinām arī Purvciema apkārtnē dzīvojošos ar īstu kebabu no Kebab House. Vēlajiem vakariem, brīvdienu rītiem vai ātrajām pusdienām šī būs lieliska izvēle.

Turbo Pizza – jaudīgais jaunums!

Ātra, gaisīga & jaudīga pica, kura pieejama tikai un vienīgi Wolt aplikācijā. Šī jaudīgā pica pieejama par pavisam draudzīgām cenām – 3.90 EUR līdz 5,70 EUR.

Old Hong Kong – autentiska Ķīniešu virtuve

Ķīniešu virtuves cienītājiem oktobris ir nācis ar pavisam labām ziņām – tagad Wolt aplikācijā arī autentisks Ķīniešu ēdiens no Old Hong Kong.

Singh’s Grill House – citādāks Singh’s

Iespējams, jau esi pazīstams ar autentisko & bezgala gardo Singh’s Indiešu virtuvi. Jaunais Singh’s Grill house piedāvā ne tikai ierasto, bet arī, plašu grilējumu klāstu & kebabus. Iesakām izmēģināt!

LIDO Vērmanītis – tradicionālais + vrapotava

Tagad LIDO pieejams arī visiem tiem, kuri dzīvo/strādā centrā. Ne tikai klasiskie & ierastie kartupeļu salmiņi, kotletes, karbonādes & šašliki, bet arī klāt nākusi vrapotava.

Pizza Italia – pica & beķereja

Pica gatavota no augstākās kvalitātes Itāļu produktiem.

Lai piedzīvojumiem bagāti atklājumi,

Wolt

Wolt is growing. We know that the list of restaurants is long and it can happen that you are missing out a cool new venue on Wolt. Therefore we have created a checklist for you to follow in November – the hip and happening venues we have added during past month. Try them out!

Great discoveries!
Wolt