Restorāni, ko izmēģināt Februārī. February checklist.

Gads ir iesācies ar pilnu jaudu arī restorānu jomā & janvārī vien Wolt partneru saimei pievienojušies 15 jauni restorāni! Visdažādāko kultūru virtuves katrai gaumei - sākot no tradicionālajiem latviešu ēdieniem, beidzot ar eksotisko Āzijas virtuvi.

Ramen Riga – become a hopeless RAMEN-tic

Vienas no šī gada karstākajām ziņām restorānu jomā Rīgā- beidzot savas durvis (vismaz Wolt kurjeriem) vaļā vēra Ramen Riga. Šis tradicionālais Japāņu ēdiens Latviešu izpildījumā noteikti ir jāpamēģina. Slurp-Slurp!

Bhajan Cafe – vegānu paradīze!

Turpinām paplašināt arī savu vegāno restorānu piedāvājumu. Bhajan atrodamie daudzveidīgie & izsmalcinātie ēdieni, liks siekalai notecēt pat gaļēdājiem. Pamēģini!

Blender Dzirnavu – svaiguma lādiņš

Ja Tev vēl nebija izdevies iepazīties ar Blender Rīga Plaza, tad tagad ir iespēja to sastapt tepat centrā Dzirnavu ielā. Drūmajā ziemā parūpējies par sevi uzņemot pietiekami daudz vitamīnu & minerālvielu. Blender piedāvājumā gardas grilmaizes, salāti & protams, slavenie smūtiji, sulas un shakes.

Burga – burgeri & ne tikai!

Droši vien jau sen domāji par to, kad tad beidzot Burga būs Wolt? Nu tas brīdis ir pienācis. Gan burgeru klasika, gan izcilie Cēzara salāti tagad tikai pāris klikšķu attālumā.

Mākonis Teika – nedaudz citādāks Mākonis

Storano – aizceļo uz Itāliju

Visiem Teikas rajonā mītošajiem ir dubultgardas ziņas, mums pievienojies gan Itāļu restorāns Storano, gan populārais Mākonis. Mākonis šoreiz nedaudz jaunā veidolā nekā ierasts – Fish & Chips ir “must try”! 

Paviljons Ziedoņdārzs – Rīgas centra apslēptais dārgums

Ziedoņdārzs asociējas ar vasaru & mājīgumu, bet tagad šo sajūtu iegūt arī savās mājās vai ofisā pasūtot no daudzveidīgās ēdienkartes, kur atradīsies kas katrai gaumei.

HUM Asian Kitchen – autentiska Āzijas virtuve

Perfekti asuma mīļotājiem! Kā arī visiem pārējiem, kuriem interesē eksotiskā Āzijas virtuvi, jo asuma pakāpi var izvēlēties. Noteikti padarīs Tavu ikdienu krāsaināku & gardāku!

Merķelis – Latviešu klasika

Laiku pa laikam ir svētīgi atgriezties arī pie saknēm & tradīcijām. Svini latviešu skaistumu gardā maltītē no Merķeļa.

Ze Sukin San – Āzijas garšas, kas sasildīs

Bet ja tomēr prasās pēc neparastākiem garšu salikumiem, Ze Sukin San būs lieliska izvēle. Šobrīd tik aktuālais Ramens noteikti Tevi sasildīs!

Burger Chef – burgeri vienmēr ir laba ideja!

Kā gan var atteikties no kāda sulīgi burgera savā CHEAT DAY? Burger Chef košie & sātīgie burgeri priecēs visus Purvciema apkaimē mītošos.

Ronin – suši jebkjurā diennakts laikā

Ja vēlu vakarā sakārojas suši, droši veic pasūtījumu no Ronin – tas strādā līdz pat mūsu piegādes beigām & ja vēlies līdzņemšanas pasūtījumu, tad pat visu nakti.

Gan Bei – Spice, Mols, Alfa

Turpinam paplašināt savu Gan Bei partneru klāstu & šajā mēnesī mums pievienojušies Gan Bei Spicē, Molā & Alfā.

Uh! Tik tiešām daudz jaunu restorānu ko izmēģināt & februāris tik īss mēnesis! Bet ceram, ka Tev izdosies.

Lai gardi!

Wolt