Privātā trenere atbildēs uz Taviem jautājumiem Wolt klientu atbalsta čatā

Vai nepieciešams sekot uzturam, uzsākot treniņus, lai sasniegtu labākos rezultātus? Kādi vitamīni jāuzņem, lai nodrošinātu enerģiju treniņiem pat tumšajos ziemas mēnešos? Cik ilgi pirms/pēc treniņa ieteicams ēst? Kāda veida fiziskā aktivitāte ir visefektīvākā svara zaudēšanā?

Lieliska iespēja iegūt atbildes uz Tevi interesējošiem jautājumiem saistībā ar fitnesu un uzturu! Trešdien, 27. februārī laika posmā no 13:00 – 15:00, MyFitness privātā trenere Daniela Kupriša atbildēs uz jebkuriem Taviem jautājumiem par aktīvu dzīvesveidu & sabalansētu uzturu caur Wolt klientu atbalsta čatu. 

Daniela ir ieguvusi bakalaura grādu Rīgas Stradiņa universitātē programmā “Veselības sports”. Regulāri apmeklē kursus un kvalifikācijas celšanas seminārus, ir sertificēta TRX personāltreniņu, TRX grupu nodarbību un TRX RIP instruktore, kā arī ieguvusi “Trigger Point pašmasāžas metodes” un “Medical Taping concept” kursu sertifikātus. Treneres darba pieredze uzkrāta jau kopš 2013. gada – vadot gan privātos treniņus, gan grupu treniņus, kā arī esot fiziskās sagatavotības trenerei basketbola un florbola komandās. Danielas rakstu par skriešanu lasi te.

Nenokavē & 27. februārī no 13:00-15:00 iesūti savu jautājumu caur Wolt klientu atbalsta čatu vai Facebook ziņām.

Lai izdodas!

Wolt