Iepazīsties, vasaras Woltotāja – Santa Nīmane!

Lasi kā Santa savas saldās dekrēta dienas kopā ar savu bez pāris centimetriem viengadnieci Matildi ?

Pastāsti nedaudz par sevi un savu motivāciju pieteikties par vasaras Woltotāju

Mani sauc Santa, esmu 27 gadus veca, un šovasar baudu saldās dekrēta dienas kopā ar savu bez pāris centimetriem viengadnieci Matildi. Konkursos nekad nevinnēju, tāpēc pārsvarā nemaz lieki laiku netērēju un tajos nepiedalos, bet, kad šis vasaras woltotāja paziņojums pavīdēja taimlainā, bija nojauta, ka šis varētu būt mūsu iznāciens, ka šo te pasākumu mēs ar mazo žubīti varētu paņemt uz sevi, jo ēst mums patīk, pikniki arī un to visu smuki parādīt instagramos arī protam.  

Kādi ir Tavi vasaras plāni?

Manuprāt, pats galvenais plāns mums šovasar ir neko neplānot. Protams, brīvdienas aizrakstās ātri, jo tās jau vienmēr šķiet par maz, palido pārāk ātri un nekad nepietiek, lai visus satiktu un visur pabūtu, bet darba dienās mums ir tas luksus, ka varam skatīties pēc noskaņojuma un laikapstākļiem. Gribam – braucam uz jūru sauļoties, negribam – sēžam uz balkona baseinā, ja gribam, sazvanām draudzenes un laižam uz rotaļu laukumu, negribam – apstaigājam riņķīti tepat ap kvartālu divas vien.

Ko Tev nozīmē ēdiens?

Nu, tā kā tajā Snickers reklāmā – tu neesi tu pats, kad esi izsalcis. 

Ja Tev būtu iespēja ēst tikai vienu ēdienu visu atlikušo mūžu, kas tas būtu?

Sirds kliedz suši, bet veselais saprāts bola acis un saka, ka tad pati drīz vien kā suši rullis apkārt ripošu. Tāpēc teikšu, ka griķu biezputra. Neizklausās grandiozi, bet tas ir ēdiens, kas man mīļš cauri laiku laikiem, nekad neapnīk un vienmēr izručī, kad fiksi vajag paēst un nav laika ilgi gatavot.

Ko Tu ēd, kad neviens neskatās? 🙂 

Gribētos atbildēt kaut ko riktīgi gastronomiski izvirtušu, bet man parasti mājās neglabājas nekas tāds ekstrēms, tāpēc vienīgā lieta, ap ko es mēdzu šņakarēties (un necik ar to nelepojos, protams), ir saldkrējuma sviests. To trekno klucīti no viena stūrīša ar karotīti es varu ilgi un dikti knibināt, kamēr neviens neskatās.

Tava mīļākā ēdienreize. Kādā kārtībā Tu sarindotu ēdienreizes pēc svarīguma (brokastis, pusdienas, vakariņas)?

Agrāk biju riktīgs brokastu cilvēks, tās man bija svētas, kārtīgas un lēnas. Bet tad piedzima Matilde. Es joprojām ēdu brokastis un tās man ir svarīgas, bet pārsvarā tās ir jau atdzisušas, ēdu ātri, ar vienu roku un katru trešo karotīti vai kumosiņu atdodu mazajai kundzītei. Brīvdienās, protams, cita lieta. Es laikam teikšu tā, ka mana mīļākā ēdienreize ir tā, kas nesteidzīga un labā kompānijā. Ideālā variantā brokastis lēnas, pusdienas siltas, bet vakariņas ar skatu. 

Kuras ir Tavas mīļākās vietas piknikam?

Jā, tie laiki, kad ilgi un kārtīgi plānot piknika lokeišanus ar visforšākajiem skatiem, precīzi izrēķinātiem saulrieta pulksteņiem un pat līdzpaņemtām stikla glāzēm dzērieniem, tie uz brīdi ir iepauzēti (lai neteiktu, ka beigušies), tāpēc laba vieta piknikam ir jebkura vieta, kur var izklāt segu, pietiekami tuvu var piebraukt ar mašīnu vai izbraukt ar ratiem, un ja balkus ir šūpoles – vispār zelts. 

Kas ir 3 neatņemamas piknika sastāvdaļas?

Plediņš, uz kura piemesties, irbulīši (būsim reāli, tas ir tāpat kā ar jebkura dzēriena dzeršanu no vīna glāzes, arī ar irbulīšiem visi ēdieni garšo pēc svētkiem) un vēlams kompānija, citādi tu vienkārši esi dīvainis, kurš viens pats sēž uz sedziņas un ēd pelmeņus ar irbulīšiem.

Kāda Tavuprāt ir perfektā fona mūzika maltītes ieturēšanai?

Petit Biscuit – Sunset Lover

Kas bija Tavs pēdējais Wolt pasūtījums? Biežāk veiktais pasūtījums (ēdiens, restorāns)?

Pēdējais Wolt pasūtījums ir suši no Gan Bei. Suši ir arī tas, ko visbiežāk pasūtām. Šķiet, esmu izmēģinājusi pilnīgi visus suši restorānus, kas piegādā uz mūsmājām. 

Vai jau pamēģināji Barley Bros? Kā Tev garšoja?

Pamēģināju, manuprāt, garšo pēc viegla alus padzēriena ar augļu sulu, un tā kā nav pievienots cukurs vai saldinātāji, garša nav uzmācīga vai pārspīlēta.

Kāds ēdiens, tavuprāt, iet kopā vislabāk ar Barley Bros?

Domāju, ka auksts Barley Bros lieliski papildinās jebkuru maltīti – sākot ar siltām pusdienām un beidzot ar atsvaidzinošiem salātiem vai uzkodu plati. 

Kādā ikdienišķā situācijā tu izvēlētos  Barley Bros?

Protams, visi zinām, ka ikdienā un it sevišķi vasarā ir jādzer daudz ūdens, bet dvēselei taču vajag kaut ko garšīgu. Barley Bros limpene ir lielisks variants, ko iemest somā līdzi pastaigā vai piknikam, tilpums ir pietiekami liels, lai nav tikai lūpu apslapināšana, bet tiešām var kārtīgi padzerties, kā arī ņemsim vērā, ka bezalkoholiskais alus kļūst arvien trendīgāks un šī ir tāda forša, uzfrišināta versija ar garšiņu. 

Kas Tavuprāt ir īsta “brālība”/ draudzība?

Īsti draugi ir tie, ar kuriem kopā var ēst pat visšmucīgākos ēdienus un nav žēl atdot pēdējo kumosiņu.

seko līdzi Santas un Matildes soļiem kā vasaras Woltotājām Instagram.

Baudi vasaru – pasūti Wolt! Priekā!