Klāt oktobra čekliste!

Brr, vai jau paspēji nosaldēt deguna galu? Tas liekas ir arī viss ar vasaru, nu rudens ir klāt oficiāli! Kaut kur jau snieg, pie mums gan Rīgā vēl tikai līst. Laiks ārā paliek ar vien vairāk tāds, ka negribas pamest mājas, taču neraizējies, mēs esam šeit, lai nedaudz palīdzētu ar to un pie reizes arī iepriecinām ar jaunu sarakstiņu ar restorāniem, kas mums pievienojās pēdējā mēneša laikā.

Mañana – atkarību raisošs ēdiens

Lieliskas uzkodas, gardi otrie, sulīgi rāmeni. PS drīzumā gaidām, kad arī Wolt ēdienkartei pievienosies Mañana slavenie tacos. Līdz tam, iesakām nobaudīt Mañana pusdienu piedāvājumu!

ttobasco – Surround yourself with tacos, not negativity

Kas gan var sasildīt sirdi aukstā rudens vakarā vēl vairāk, ja ne taco, načo un quesadillas? Tas protams nav viss pie viņiem var atrast arī daudz citus meksikāņu virtuves gardumus.

Lapsas Māja – gardi, gardi, gardi

Plašs brokastu klāsts tiem, kuri mīl pagulēt. Kā arī gardum gardi pamatēdieni ar dažādām variācijām – pastas, salātiņi, dažas uzkodiņas un desertiņi.

Bento Alfa – aukstajos vakaros tikai sushi un Netflix

Sushi ir māksla, it īpaši, ja tie ir Bento sushi. Tagad arī Alfas gala Woltotāji varēs izbaudīt izcilus sushi un ļauties garšas piedzīvojumam. 

Delicio – lieliska ideja pusdienām

Vieta ar super gardiem wokiem un mutē kūstošu pastu. 

Cosmos – jo vairāk, jo labāk

Cosmos piedāvā sushi un plašu uzkodu ēdienkarti, kā arī citus ierastus ēdienus, kā burgerīšus un salātiņus.

sushibars.lv – just roll with it, it`s all about sushi here

Sushi katrai gaumei – seti, aukstie, karstie un vēl visi pārējie kādus varat iedomāties, kā jau sushi bārā pienākas. Ja sushi nav tas, tad te var atrast arī salātiņus un zupiņas. 

Befrites – why have abs when you can have kebabs?

Gardi kebabi dažādās variācijās un super gardi frī. Vienmēr forši izmēģināt jaunas kebabu vietiņas, lai atrastu to īsto un vienīgo.

San San Riga – garšu ceļojums uz Āzijas virtuvi

Lieliskas un gardas idejas pusdienām!

Mazais Otto – nesteidzīgs garšas baudījums

Mazais Otto piedāvā nedaudz smalkākas garšas ēdienkartē ar interesantām uzkodām un plašu pamatēdienu izvēli ar salātiem, zupām, pastām un citiem pamatēdieniem, kā arī var atrast kaut vienkāršāku, taču tik pat gardu!

Vairāk Saules Alfa – pārbaudītas vērtības!

Woop-woop, tagad Vairāk Saules ir arī Alfā, lai labi garšo tā gala Woltotājiem!

PS Mums pievienojās vēl 8 Hesburger restorāni, ceram, ka katram Woltotājam sanāk kāds tuvumā. Un ziņas saldajā ēdienā – Home of Ice Cream tagad arī Vecrīgā!

Lai labi garšo,

Egija x Wolt!