Nedēļa ar Wolt: Bāliņš & Kugrēns

Comedy Latvia puiši atzīst, ka ēdienam piešķir svarīgu lomu savā dzīvē un ka paša gatavotais ēdiens nekad negaršo tik labi kā tad, ja to ir pagatavojis kāds cits. Esam kopīgi sagatavojuši pavisam karstu ēdienu izlasi, ko Tev pamēģināt šajā vēsajā rudenī.

Edgars Bāliņš:

Ēšanai savā dzīvē piešķiru, iespējams, pat pārāk lielu lomu, jo allaž esmu jaunu garšas piedzīvojumu meklējumos. No kartupeļu pankūkām ar krējumu līdz pat dižozola ēnā mēreni lēni sutinātai jaunlopa pavēderei ar spinātu suflē – viss atkarīgs no iedvesmas un noskaņojuma.

Tā kā ne vienmēr izdodas pieveikt slinkumu un aizdoties līdz veikalam, vai arī atrauties no ārprātīgi jestrajiem TV raidījumiem – arī manā ģimenē Wolt tiek turēts īpašā godā. Sildošās brīnum zupas no Āzijas restorāniem, kraukšķīgie Hačapuri, kuriem par godu dots vārds mūsu sunim vai stabila virtuves vērtība – Cēzara salāti, kurus, kā izrādās, Meksikā radījis kāds itāļu pavārs. Bet zupas tomēr sirdij vistuvāk – vai tā būtu astoņas stundas pēc senas vjetnamiešu receptes vārīta Pho Bo, vai pusstundā noimprovizēta frikadeļu delikatese – zupas vienmēr uzvar.

Rūdolfs Kugrēns:

Īstenībā man ļoti patīk gatavot ēst, bet darba specifika ir tāda, ka ne vienmēr ēst pagatavošanai atliek laiks. Atnākot mājās krietni pēc 21.00, negribas mizot kartupeļus, klapēt gaļu un sākt gatavot karbonādes mammas gaumē tā, lai visi kaimiņi pamostas no manas trokšņošanas. Nezinu kāpēc, bet man arī nekad paša gatavotais ēdiens negaršo tik labi kā tad, ja to ir pagatavojis kāds cits. Laikam tad jūtos īpašāk.

Runājot par ēdienu, es vienmēr esmu domājis, ka man kaut kur tālu pagātnē ir kāds radinieks no Āzijas, jo, izvēloties ēdienus, pārsvarā izvēlos tradicionālo Latvijas virtuvi vai ēdienus no jau iepriekš pieminētā kontinenta. Man ļoti garšo štovēti kāposti, mednieku desiņas un kartupeļu biezputra, bet šad tad šo visu gribas aizstāt ar kādu garšīgu suši vai ramen zupu.

Rudens un ziemas sezonā pats labākais ēdiens ir jebkāda veida zupa. Siltās, aukstās, ar nūdelēm vai kartupeļiem – vienalga kāda, ka tikai zupa.

Kopā ar Wolt esam izveidojuši mūsu iecienītāko ēdienu izlasi, kuru iesakām cilvēkiem kam patīk labi paēst, bet nepārēsties. To atradīsi Wolt sadaļā Bāliņa& Kugrēna specials.

Ramen RigaLiellopa ramen komplekts (Liellopa ramen + Miso garneles + Garneļu čipsi + Pepsi)

Tavs Banh miPHỞ BÒ un CƠM GÀ SATAY

HUM Asian KitchenGarneles tempurā un Vit Chien Hoisin

KhinkalnayaMegrēlijas Hačapuri

BURGACēzara salāti ar vistu

Lokāls VeldzeTom Yum zupa

DēkainisLiellopa gaļas burgers

Lai silti!

Bāliņš x Kugrēns x Wolt