Nedēļa ar Wolt: Riga Original®

Riga Original® un Wolt ir kā cimds ar roku. Riga Original® caur savu platformu cenšas izcelt un pastāstīt par iecienītākajām un draudzīgākajām Rīgas vietām. Savukārt Wolt, ir neaizstājams, kad ārā aiz loga laiks ir tāds, ka bez cimdiem nekā.

Kopā ar Wolt esam izveidojuši Riga Original® iecienītāko ēdienu izlasi ar vietām, kuras veido mūsu pilsētas unikālo garšu. Vienkāršs un labs ēdiens, kas padara ikdienas dzīvi labāku.

Stars Coffee

Stars Coffee ir kā labi glabāts noslēpums Rīgas ielās, kuru atrast ir pagrūti pat ja mērķtiecīgi ej un meklē. Pavisam noteikti, garšīgākais ēdiens visā Aleksandra Čaka ielas garumā, patīkama atmosfēra un draudzīgi cilvēki — būsim godīgi, tā pārsteidzošā kārtā nemaz nav tik bieži sastopama Rīgas apkalpojošā personāla īpašība. Stars Coffee ne tikai grauzdē svaigu kafiju turpat uz vietas, bet piedāvā pārsteidzoši labu ēdienu tik nelielai vietai. Piedāvājums nav liels, bet rūpīgi pārdomāts. Riga Original® absolūts favorīts ir Stars Coffee turku zirņu omlete, roku-uz-sirds, labākā omlete pilsētā un augu valsts uztura paraugstunda.

Balts

Katru reizi, kad ieej Balts, uz pasauli skaties gluži kā rozā brillēm. Ātri, veselīgi un garšīgi. Neizklausās ticami, mēs zinām. Tomēr Balts ir izdevies atrast īsto līdzsvaru un svaigu ēdienu padarīt pieejamu arī ātri skrienošiem pilsētniekiem. Balts aplejamās zupas maina noteikumus.

Terra

Veselīgs ēdiens turpina savu uzvaras gājienu. Lai gan šobrīd veselīgas ēšanas vietu Rīgā netrūkst, Terra bija vieni no pirmajiem, kas to sāka piedāvāt. Terras ēdiens nekad neapnīk – iespēja pašam izvēlēties sastāvdaļas iepriecinās pat visizvēlīgākos ēdājus, savukārt regulārie jaunumi priecē – šobrīd Terrā var baudīt plašu meksikāņu ēdienu klāstu.

Bowl 31

Elizabetes un Antonijas ielu stūris kļuvis par ēstmīļu galamērķi – viena blakus otrai izvietojušās lieliskas kafejnīcas. Bowl 31 ir jaunpienācējs šajā lokācijā, kārtējo reizi apliecinot, ka veselīgs, svaigs un ātri pagatavots ēdiens var būt patiesi garšīgs. Lieliska opcija, no kuras steidzīgām dienām pasūtīt ēdienu uz biroju. Riga Original® favorīts — Āzijas bļoda.

Singhs

Eksotiski ēdieni ir kļuvuši par teju neatņemamu sastāvdaļu no teju jebkuras Eiropas lielpilsētu virtuves. Ar nelielu novēlošanos, bet tendence attīstās arī Rīgā. Singh’s ir vieni no pionieriem šajā jomā, jau vairākus gadus piedāvājot iespēju izbaudīt indiešu virtuvi Rīgā. No veģetāriem rīsu ēdieniem līdz pikantām gaļas opcijām, iespējas ir plašas un dažādas. Riga Original® iesaka nobaudīt Murgh tikka masala.

Bowl 31 – Āzijas bowl

Terra Meksika – Burrito ar BBQ liellopu

Singh’s – Murgh Tikka Masala

Lapsas māja – brokastu panniņa

Holy Moly – Poke ar tunci

BALTS – Tofu hoisin mērcē (VG)

Cydonia gastropub – Grilēta laša fileja ar cukīni-kuskusa terīni, fetas sieru, ciedru riekstiem

RIGA Original x Wolt