Atklāj Grill London! Grils un burgeri – perfektais savienojums.

Grill London Latvijā tika atvērts pavisam nesen, vienlaikus ar tirdzniecības centru Akropole. Šis Lietuvas slavenais un populārais tīkla restorāns nekavējoties piesaistīja viesus ar visiem iemīļoto ēdienu - burgeriem. Vai tik tiešām tie šeit ir tik labi? Un vai ir vērts kaut ko citu meklēt jaunajā iestādē? Lasi par Anastasijas pieredzi un spried pats.

Apmeklēt Grill London bija vienkāršākais no visiem uzdevumiem. Galu galā pajautājiet jebkuram, un sapratīsiet, ka grilēti ēdieni un īpaši burgeri ir kaut kas tāds, kas cilvēkiem vienmēr garšo. Atsakoties no brokastīm, ar manu #mon_ami mēs devāmies meklēt gastronomiskos iespaidus uz Akropoli.

Pirmais, kas iekrīt acīs – restorāna stils ir skaidrs un pieejams. Tas nesasprindzina un nenovērš uzmanību no galvenā – ēdieniem! Visa uzmanība ēdienkartei, kuru var pētīt diezgan ilgi.

Mēs izvēlējāmies divus salātus: ar kazas sieru un lasi iesmiņā. Interesanti, ka karstās pozīcijas un salāti ir pieejami divos izmēros: vidējs un liels. Grill London frāze “maza porcija” nav atļauta.

Protams, otrajā kārtā mēs pasūtījām burgerus. Un tiešām – acis mirdzēja no iespējām! Pieejami gan gaļas, zivs gan dārzeņu veidu– kādu vien jums sirds kāro. Jūs varat pievienot fantastisku mērci, garšīgas piedevas un izveidot savu perfekto kombo. Ko mēs, protams, arī izdarījām.

Pabeidzām pusdienas (tomēr, pēc sāta, izrādījās, ka tās bija arī mūsu vakariņas :)), mēs paņēmām divus kārtīgus desertus. Pārsteidza, ka šī restorāna virtuve ar tiem arī lieliski tika galā.

Spriedums ir vienkāršs: ļoti garšīgi, ļoti daudzveidīgi un par pieņemamu cenu. Kas ir ērti, varat ēdienus ņemt līdzi vai pasūtīt tos caur Wolt. Viens papildinājums: steiku un antrekotu var baudīt tikai uz vietas, jo ir svarīgi tos pasniegt tieši no Grill London slavenā grila. Šis pilnīgi noteikti ir iemesls pabūt restorānā uz vietas, gardi paēst un paķert sev kādu burgeru arī līdzi. Jums noteikti nevajadzētu no tiem atteikties!

Ar cieņu, 

Anastasija x Wolt