Nedēļa ar Wolt: Evija Vēbere

Evija tic, ka ēdienam, pirmkārt, ir jābūt pievilcīgam vizuāli un ir iecienījusi gatavot un baudīt ēdienu pēc krāsām. Tā kā ikdienas ritms Evijai ir visai straujš, tad Wolt bieži vien izglābj ar beigeļiem vēlo brokastu rītos un ar ko krāsainu un vēl nenogaršotu pusdienās un vakariņās. Kopīgi esam sagatavojuši īpašos piedāvājumus no Evijas TOP Wolt ēdieniem, kurus vari pasūtīt līdz pat martam. Lai gardi!

Man patīk ēdienu gatavot pēc krāsām, tādēļ ikdienā esmu iecienījusi salātus, dārzeņus un pākšaugus. Ticu, ka maltīti sākumā baudām vizuāli, tad seko smarža, tad garša kopā ar ēdiena savdabīgo tekstūru. Man mīļākais ēdiens, kuru visbiežāk gatavoju, ir laša salāti ar siera mērci. Maltītes gatavošana, priekš manis, ir nomierinošs un meditējošs process. Gandrīz nekad negatavoju ko laikietilpīgāku tikai sev. Man patīk rūpīgi un ar mīlestību gatavotu ēdienu baudīt kopā ar sev tuvajiem. 

WOLT sniegto pakalpojumu esmu iecienījusi savā ikdienā jau labu laiku, jo ikdienas ritms nav tik vienmērīgs, lai katru dienu gatavotu. Ir tik forši baudīt un ērti saņemt, tik dažādu un gaumīgi pagatavotu ēdienu. Aizvadītās nedēļas, vēlo rītu brokastīm izvēlējos beigeļus bet pusdienās vai vakariņās meklēju ko krāsainu vai vēl nenogaršotu. Es novērtēju, kad saņēmu gan skaistu krāsu, gan kārdinošu smaržu, gan neizšķērdīgi iesaiņotu maltīti.

Fazenda – Cepts avokado ar karamelizētiem sīpoliem un Brie sieru ?

Trompete Taproom – Grilētas cūkgaļas ribiņas

Ramen Riga – SĒNES UN TOFU Ramen

Singh’s – Lamb Rogan Josh

Terra – Liellopa boxx

Evija x Wolt