Jaunumi Tavā rajonā! :)

Rudens ir ieradies, sev līdzi atnesot dzīvību pilsētā.
Ikdienai kļūstot aizņemtākai, mēs saprotam, cik svarīgi ir spēt ērti apvienot vajadzīgo ar patīkamo. Tādēļ vēlamies Tev pastāstīt par jaunajiem restorāniem Wolt platformā, kas atrodas Tavā tuvumā! Atbalsti jaunās vietas savā rajonā, tai pat laikā saņemot tuvākas & ātrākas piegādes – divi vienā!

ĀGENSKALNS

Vai Tu zināji, ka Latvijā ir ienākusi pirmā konusveida pica? Tu jautā – kas vispār ir konusveida pica? 

Pizza Cones ir vieta, kas Tev piedāvā šo PIRMO pieredzi.

CENTRS

Diena sākas ar brokastīm un SALT māk iesākt dienu gardi!

Tiem, kas meklē kaut ko eksotisku, HUM Thai piedāvā plašu klāstu Thai virtuves cienītājiem.

Vakariņās, kad kārojas kaut ko grilētu, Voodoo Grill Restaurant spēs apmierināt Tavas vēlmes.

DĀRZCIEMS

Dārzciema iedzīvotājiem ir pieejama jauna brokastu un pusdienu vieta Supermaize! Kaut arī maize ir super, restorāns Tev piedāvās vēl daudz citu gardu ēdienu!

IMANTA

Imantas rajonā mums ir pat 2 lieliskas vietas, kas iepriecinās Imantas un arī Iļģuciema iedzīvotājus! 

Rajonam ir pievienojusies picērija un kebabnīca!

Zpizza jau ir ieguvusi atzinību Wolt draugu lokā. Neatliec picu vakaru uz vēlāku un pamēģini picu no Zpizza!

Vai tu zini atšķirību starp döner un dürüm? Pajautā Berliner Gemüse Kebap, kas piedāvā dārzeņu döner un dürüm kebabus gan gaļēdājiem, gan veģetāriešiem. 

ĶENGARAGS

Aukstajam laikam tuvojoties, mums aizvien biežāk gribas palīst zem segas, skatīties filmu un baudīt picu. Ķengaraga iedzīvotājiem ir paveicies, jo Beķereja No.1 par to pagādās, solot pagatavot picas, kas atgādinās par Itālijas izsmalcināto virtuvi!

MĀRUPE

Vai zināji, ka tauta runā, ka Mārupē dzīvojot vieni no lielākajiem burgermīļiem? Ja tas tiesa, tad ar prieku paziņojam, ka Wolt ir pievienojusies jauna burgervieta Route 77, lai paēdinātu visus izsalkušos Mārupiešus!

PĻAVNIEKI

Osvalds Pupa nav jaunums Rīdziniekiem, bet tas ir jaunums Pļavnieku iedzīvotājiem, kas vēlas pasūtīt gardas maltītes caur Wolt! Lai gardāka dzīve!

TEIKA

Teikas iedzīvotāji ir īpaši laimīgi šomēnes, jo 5 jaunas virtuves ir pievienojušās Wolt platformai: Burger PalaceOnly SoupsPasta & WokVeggie LoverALA Kebab & Wraps! Rudens palicis garšīgāks Teikā!

KONDITOREJA

Aukstajam laikam ienākot pilsētā, mēs biežāk vēlamies baudīt svaigi ceptas smalkmaizītes pie karstas tējas krūzes. Visiem Centra, Grīziņkalna, Ķengaraga un Pleskodales iedzīvotājiem konditoreja Sala tagad piedāvā savus gardumus arī caur Wolt!

GAĻA & ZIVIS

Wolt platformā atrodami ir ne tikai restorāni, bet arī specializētie pārtikas veikali. Mūsu jaunākais Wolt biedrs ir kaviāru veikals Caviar E’den, kas sola izcilību un kvalitāti savos produktos.

Lai gards septembra mēnesis!