Idejas kā radīt īpašus mirkļus saviem darbiniekiem!

Ikdienas dzīve nebūtu iedomājama bez komandas darba. Vai tas ir birojs, mājas, hobijs – mēs katrs esam daļa no komandas.

Šis gads ir nesis lielus izaicinājumus darba komandām. Liela daļa savus kolēģus nav satikuši dzīvē jau kopš pavasara. Tai pat laikā, darbinieki ir uzņēmuma dvēsele. Bez darbiniekiem nav uzņēmuma. 

Lai mums būtu vairāk laimīgu darbinieku un komandu, mēs apkopojām pāris idejas, kas palīdzēs iepriecināt un motivēt darbiniekus šajā trauksmainajā laikā. Idejas noderēs gan darbam birojā, gan darbam attālināti! 💡

  • Svini kopā! 🥳 Vai tā ir dzimšanas diena,  vārda diena, jubileja, vai vienkārši kopīgi sasniegts mērķis – ir svarīgi to nosvinēt! Iepriecini darbinieku ar viņa/viņas iemīļotāko našķi! 
  • Pasaki PALDIES par labiem rezultātiem! 🙏 Dāvanu kartes ir unikāls risinājums jebkurā situācijā. Dodies uz Wolt dāvanu karšu veikalu, izvēlies summu un pasūti. Ēdiens tomēr ir viens gards veids kā pateikties par darbu!
  • Iesāc dienu ar pilnvērtīgām brokastīm! 🍳 Jo īpaši tagad, strādājot no mājām, iesākt dienu ar enerģiju un pozitīvām emocijām, ir svarīgāk kā jebkad. Kādēļ gan nepasūtīt no Wolt brokastu vietām, lai pārsteigtu darbiniekus jau no paša rīta?! Emocijas noturēsies dienas garumā!
  • Pavadiet laiku kopā, neesot blakus 🍽️ Vai tās ir pusdienas vai pēc-darba pica, noorganizējiet virtuālo komandas zvanu un pavadiet kopā laiku ar Wolt at Work palīdzību! Veicot iepriekšpasūtījumu uz konkrētu laiku, varēsi būt drošs, ka ēdiens tiek piegādāts visai komandai vienlaicīgi! 

Atceries, ka Wolt at Work programma biznesa klientiem ļauj ērtā veidā veikt pasūtījumus sanāksmēm vai pasākumiem. Tāpat, katrs darbinieks var veikt individuālos pasūtījumus zem uzņēmuma konta un noteiktā budžeta. Ikmēnesi uzņēmums saņem rēķinu un atskaiti ar detalizētu informāciju par katru pasūtījumu. 

Izklausās vienkārši? Jo tā arī ir!

Mēs ticam, ka tieši mazās ikdienas lietas ir tās, kas mūs bieži iepriecina visvairāk! Tādēļ atceramies novērtēt savu komandu, arī kad strādājam attālināti! 💙