Atsvaidzini rudeni ar jaunajiem Wolt restorāniem!

Esam jau iebraukuši pēdējā rudens mēnesī! Sezona ir bijusi dikti aktīva un šo mēnešu laikā Wolt platformai ir pievienojušies vairāki jauni restorāni. Jā, izsekot visiem jaunajiem restorāniem ir neiespējami, tādēļ ar Wolt komandu esam izcēluši pāris vietas, kuras ticam Tu tiešām priecāsies atklāt! 💙

ĀGENSKALNS

Šķiet, katram latvietim ir sava iecienītā plova recepte, taču ir reizes, kad gribas pamēģināt kaut ko jaunu! Āgenskalna iedzīvotājiem ir paveicies, jo Plov Station piedāvā plovu uzbeku gaumē! 

Pagatavošanas process notiek uz īstas uguns, pagatavošanā tiek izmantota liellopa un jēra gaļa un no austrumiem ievestās garšvielas.

BRASA

Pietrūkst dzivē asuma? Varbūt ir vērts pamēģināt autentisku meksikāņu virtuvi tepat Rīgā! El Corazon ir virtuālā virtuve Brasā, kas piedāvā nachos, tacos un quesadillas uz pasūtījumiem. Mūsuprāt, lielisks veids kā nedaudz paceļot no savas viesistabas. 

CENTRS

Centra rajons kā allaž ir dzīvīgs! Šoreiz gribējām izcelt veselas 3 jaunās Rīgas centra vietas:

Ģertrūdes Kebabs ir vieta, kur vienkāršās lietas pasniedz ar īpašu vērību un uzmanību. Kaut arī vieta piedāvā dažādas uzkodas, kebabs ir tas, kas noteikti ir jānogaršo!

Fat Popo Burgers ir vieta, ko no sirds novērtēs burgermīļi! Burgeri tiek gatavoti no ikdienu svaigi ceptām “Brioš” maizītēm un Latvijā audzētas “dry aged” liellopa vai brieža gaļas. Burgeros tiek pievienota arī pašu gatavotā mērce un, protams, mazliet pavāra mīlestības pret street food karali – burgeru. Vēl vairāk, sulīgāk, baudāmāk.

Unagi Inu ir vieta cilvēkiem, kas meklē mūsdienīgu Japāņu ‘soul food’ virtuvi dinamiskā un krāšņā formātā. Unagi Inu ir iedvesmas talismans restorāna komandai. Unagi Inu nāk no 1960. gadu beigām – manga komiskiem ‘Tensai Bakabon’, kuru izveidoja Fujio Akatsuka. Viņš ir krustojums starp zuti un suni. Un tāpat kā restorāna komanda, viņš ir neparasts, tai pat laikā vienmēr labsirdīgs, un tic, ka dalīšanās ar garšīgu ēdienu un jautru atmosfēru vairo pozitīvu enerģiju.

GRĪZIŅKALNS

Grīziņkalna apkaimē ir pievienojusies maza, bet ar šarmu apveltīta kafejnīca Upenīte. Tā ir vieta, ar savu īpašo raksturu un noskaņu. Kā sensenis jau zināms, upenei piemīt vērtīgas īpašības, tādēļ noteikti negaršo kādu no īpašajiem Upenītes ēdieniem, kā bietēs un upeņu lapās mazsālīto lasi vai upeņu alū karsētu cūkas pavēderi!

IMANTA

Imantas iedzīvotājiem vienmēr ir paticis labi un garšīgi paēst. Wolt pievienojās divas jaunas kafejnīcas no Imantas, kuras šķiet zina, kas Imantiešus uzrunā! Cafe Bruklin un Vatrooshka cafe ir vietas, kur atrast gardas maltītes visas dienas garumā, vai tās būtu brokastis, pusdienas vai vakariņas. 

MĀRUPE

Šī mēneša desertu karalis ir Waffle Shoppe Mārupē! Silta, uz vietas gatavotas vafeles un pankūkas noteikti ir lielisks veids kā iesākt brīvdienas! Mārupiešiem no Mārupiešiem!

PĻAVNIEKI

Ja esi Pļavniekos un plānā ir suši, tad izvēle Tevi nepievils. Jaunā vieta SushiTev lepojas ar neatkārtojamām un oriģinālām receptēm, kuras ir radījuši talantīgi šefpavāri, lai iepriecinātu ik katru Āzijas virtuves cienītāju. Ir vērts pārbaudīt, jo vilšanās ir maz ticama!

PURVCIEMS

Purvciems ir palicis par vienu japāņu vietiņu bagātāks. KOBE varēsi atrast plašu ēdienu klāstu ar regulāriem īpašajiem piedāvājumiem. Ja pasūti vairākiem cilvēkiem, tad Wolt Specials seti būs tieši laikā – izdevīgi un daudz!

VECRĪGA

Vecrīga visnotaļ ir bagāta ar jau daudz lieliskiem restorāniem, tādēļ prieks ir vēl lielāks, kad sagaidām arvien jaunus restorānus Wolt platformā! 

Labi zināmais un iemīlētais Balzāmbārs ir jau pārbaidīta vērtība. Kokteiļbārs, kas uzņem ar ģimenisku siltumu, parūpējoties par ikviena “atelpu no ikdienas”. Kādēļ gan šo sajūtu nepārnest uz mājām?

Visiem alus uzkodu mīļiem, kuru Woltotāju vidū noteikti ir, lieliskas ziņas! Wolt pulkam pievienojies Two More Beers, kas zina labākās maltītes, ko baudīt kopā ar alus kausu. Ķiploka grauzdiņi, cūku ribiņas, vai īpašai Two More Beers melnais burgers – viss tagad pieejams arī Wolt!

Lai gards novembra mēnesis! 🌮 🍱 🥞 

Zane no Wolt 💙