Pievienojam jaunas kategorijas Wolt 💙

Hei!

Ir jau pagājuši pirmie divi mēneši jaunā gadā un, kaut arī laiks ir kā vienmēr ir paskrējis nemanot, nevar arī gluži teikt, ka nekas nav paveikts.

Mēs esam cītīgi strādājuši pie tā, lai paplašinātu Tev pieejamo kategoriju klāstu. Un šodien mēs gribam Tev pastāstīt, kas jauns ir atrodams Wolt platformā!

Elektropreces

Wow, jaunākās Apple un Samsung eletroierīces ir pieejamas Wolt vietnē?! Jā! Tagad arī vismodernākās ierīces vari iegādāties pie mums!

Viedtālruņi, planšetdatori, viedpulksteņi un daudz kas cits! Dodies uz iDEAL un SAMSUNG veikaliem un atklāj plāso piedāvājumu klāstu pats!

Kosmētika

Pat ja sabiedriskā dzīve ir ierobežota, Tu un Tavi mājinieki tāpat ir pelnījuši izskatīties uz visiem simts! Apciemo STENDERS un BalticCosmetics.lv veikalus Wolt platformā un palutini sevi ar garāku vannas ritālu vai smaržīgu rokas krēmu. 


Bērniem

Jaunajām māmiņām jaunu izaicinājumu netrūkst un iepirkšānās nevajadzētu būt vienai no tiem. Tādēļ esam jo īpaši priecīgi par iespēju atvērt kategoriju Bērniem. BabyStore piedāvā iespēju pasūtīt knupīšus, autiņbiksītes, pudelītes, šūpuļkrēslu, autokrēsliņu un daudz ko citu. 

Hobiji

Mājsēde ir laiks, kad vairāk pievērsties sev un sevis attīstībā. Vēlies nostiprināt veselību vai meklē sporta pārtiku? Dodies uz VITAMINS.LV, kur atradīsi plašu vitamīnu un specializētās pārtikas klāstu. Taču tiem, kam patīk meditēt un ikdienā praktizēt jogu, Rudra yogastore varētu būt jaunais mīļākais veikals Wolt!Savukārt, tie Woltotāji, kas meklē vairāk izklaides šajā pandēmijas laikā, varam ieteikt apskatīti galda spēļu veikalu Mnogoknig!

Es jau brīdināju, ka esam cītīgi strādājuši! 😊 Ceram, ka atradi ko noderīgu arī sev!

Lai droša iepirkšanās,

Zane no Wolt 💙