Cēsu Wolt ceļvedis: iepazīstiet piegādes ērtības!

Cēsu iedzīvotājiem un ciemiņiem ir lielisks iemesls būt vēl priecīgākiem. Ērtā Wolt lietotne un serviss tagad darbojas arī Cēsīs! Gardos ēdienus no mīļākajām kafejnīcām varat baudīt sev ērtā laikā un vietā, kā arī nepieciešamos produktus Wolt kurjers no veikala atnesīs līdz pašām namdurvīm. Pamēģiniet Wolt servisu vienreiz un jau pavisam drīz jūs vairs nesapratīsiet, kā varējāt iztikt bez Wolt lietotnes pirms tam.  

Savās ģimenes brīvdienās mēs aizbraucām uz Cēsīm un pārliecinājāmies, ka Wolt lietotnē var atrast patiešām visu – gardas maltītes no kafejnīcām, limonādes, pamperus, rotaļlietas mazajiem, gaļu grilēšanai, garšvielas un skaistus ziedus. Uz Cēsīm apzināti atbraucām tukšām rokām, un ar Wolt starpniecību saņēmām visu vajadzīgo mūsu nedēļas nogales atpūtai, neizejot no sava brīvdienu namiņa. Wolt pakalpojuma ērtība ļāva mums tik vienkāršā veidā aizmirst par ikdienas rūpēm un vairāk ļauties kopā būšanas priekiem.

Ja nevarat saprast, ko izvēlēties no Wolt klāsta, tad piedāvājam piecas idejas, ko jau šodien varat izmēģināt no Wolt Cēsīs. Un tas ir neatkarīgi no tā – vai esat īsts Cēsu rezidents, vai tikai iebraucat šajā burvīgajā pilsētā uz nedēļas nogali

Rimi

Ideāls risinājums tiem, kas mēdz pasūtīt pārtiku uz mājām. Tagad vairs nav jāplāno piegādes laiks vairākas dienas uz priekšu. Visu nepieciešamo brokastīm, pusdienām vai sastāvdaļas mīļākajai kūkai, varat salikt Wolt groziņā un jau pēc apmēram 30 minūtēm Wolt kurjers ar pasūtījumu būs klāt. Tā kā uz Cēsīm braucām četratā un palikām brīvdienu namiņā, tad nebija jātērē papildu laiks un enerģija veikala apmeklējumam kopā ar mazajiem ķipariem. Viss vajadzīgais atbrauca pie mums.

Wild Flower

Wild Flower ir īsta ziedu paradīze. Brīnišķīgais ziedu veikals piedāvā grieztos ziedus, pušķus, ziedus podos un pat iespēju pievienot kartiņu ar sveicienu. Mūsu pasūtītais Poetry of Perfume pušķis ne tikai priecēja ar savu skaistumu, bet arī absolūti fantastiski smaržoja pēc pavasara. 

Cita starpā, ar Wolt ir iespējams, ne tikai pasūtīt piegādi uz jūsu adresi, bet arī izmantot pick-up jeb “saņem uz vietas” funkciju. Piemēram, jūs braucat uz koncertu Cēsu koncertzālē un gribat pa ceļam iegādāties ziedus bez liekas kavēšanās. Pasūtiet ziedus Wolt lietotnē ar pick-up funkciju un redzēsiet precīzu laiku, pēc cik minūtēm jūsu pušķis būs gatavs izņemšanai veikaliņā.

Snack’o Land

Ja Wild Flower ir ziedu paradīze, tad Snack’o Land ir kārumnieku paradīze. Ļoti plaša saldumu izvēle: klasiskie un pat matchas garšas Oreo cepumi, asie kraukšķi un Pocky salmiņi, Love is… košļenes, Cherry Coca Cola un vēl un vēl. Ja veikt izvēli pašam ir pārāk sarežģīti – dariet kā mēs, un izvēlieties gatavās saldumu pārsteigumu kastes un ļaujaties jaunām un negaidītām garšām. Saldumu festivāls var būt gan lieliska tēma bērna ballītei, gan arī pavisam vienkāršs veids kā uzrīkot negaidītus svētkus ikdienā.

Vinetas un Allas Kārumlāde

Mazo kafejnīcu šarms un ar mīlestību radīti gardumi ir tieši tas, kas raksturo šo vietu. No mājīgās kafejnīcas varat pasūtīt kūciņas, bulciņas, klasiskos pildītos riekstiņus un sēnītes ar šokolādes cepurītēm, gardu rosolu, pašceptu maizīti un pat pastēti un garšaugu sviestu. Katrs gabaliņš kā maza prieka deva, kas ideāli papildinās jūsu ģimenes spēļu vai filmu vakaru.

Studio Pizza

Ja vēlaties izbaudīt patiesi gardas picas, tad Studio Pizza būs īstā vieta. Starp vairāk nekā trīsdesmit dažādu picu veidiem, jūs noteikti atradīsiet kaut ko savai gaumei un garšas salikumam. Mūsu izvēle šoreiz bija par labu klasiskām garšām – pasūtījām siera, salami un dārzeņu picas. Bagātigi kūstošs siers, kraukšīgas picas maliņas un ļoti gardi pildījumi. Garšoja gan maziem, gan lieliem.