Ceļo uz Japānu ar Ramen Riga

Wolt ir Tava ceļojuma biļete uz dažādiem galamērķiem pasaulē, bagātiem ar lielisku ēdienu un kultūru.

Mūsu pēdējais ‘Ceļo ar garšu’ galamērķis ir Japāna! Mēs esam 100% pārliecināti, ka uzlecošās saules zeme spēj pamodināt arī Tavu apetīti. Un par šajās lietās mēs parasti nekļūdamies.

Meklējot Japānas garšu Rīgā, uzreiz zinājām pie kā doties ciemos. 

“Tavs pirmais un labākais ramen Tavā mutē no Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants” – šis ir ieraksts sadaļā ‘Par mums’ Ramen Riga Facebook labā. Un nudien, šie puiši nemelo!

Āzijas bistro sajūta, ramen buljona smarža un smaidīgi cilvēki ir tas, ko ikkatrs sajūt ienākot pa Ramen Riga durvīm. Taču, kādēļ ramen Rīgā?  

Mārtiņš Sirmais stāsta: “Kad mēs pēdējo reizi bijām Tokijā, izdomājām, ka uz Rīgu ir jāatved ramen. Kaut arī pilnais ramen pagatavošanas laiks var ilgt vairākas stundas, jo ramen buljons vārās nepārtraukti, apmeklētājs  saņem savu maltīti pāris minūšu laikā pēc pasūtīšanas. Ramen pilnībā atbilst mūsdienu Rīdzinieka vajadzībām – ātri un gardi. Tas ir labākais, ko mēs varam sniegt.”

Un mums ir jāatzīst, ka tas patiešām ir kaut kas, ko iesakām nogaršot ikkatram!

Dodies uz Ramen Riga un pasūti savu garšas ceļojumu uz Japānu jau šodien!

RAMEN RIGA ĒDIENKARTE

Nepietiek ar ramen, lai pilnībā iejustos harmoniskajās Japānas noskaņās? Ieslēdz mūsu Japānas Spotify dziesmu izlasi un ļaujies atpūtai. 

KLAUSĪTIES JAPĀNAS RITMUS