Pasaules Čempionāts hokejā ir sācies!

Seko līdzi savas komandas panākumiem…garšīgi!

IIHF Pasaules Čempionāts Hokejā 2021 ir klāt! Burtiksi, jo ne tikai jau ir sākušās pirmās spēles, bet arī visas spēles norisināsies tepat Latvijā.

Kopš 1997.gada Latvija ir dalībniece šajās Elites divīzijas spēlēs. Kaut arī katrs gads nāk ar dažādiem izaicinājumiem, nemainīgs paliek Latvijas hokeja fanu spēļu gars.

Wolt ir liels hokeja fans, tādēļ nevarējām palaist garām iespēju būt daļai no šī skaistā notikuma. Mēs esam no sirds priecīgi šogad sadarboties ar IIHF un būt oficiālais sponsors IIHF Pasaules Čempionātam Hokejā 2021!

Mēs zinam, ka Woltotāju vidū arī ir daudz hokeja fanu, tādēļ ceram, ka spēļu vakarus varam padarīt vēl aizraujošākus, nodrošinot spēļu vērotājus ar lieliskām uzkodām un dzērieniem, piegādājot to visu līdz (gandrīz) Tavam fanu dīvānam.

Lai vieglāk atrast savas vakara spēļu uzkodas, esam sagatavojuši Tev restorānu sarakstu, kas, mūsuprāt, piedāvā to, ko Tu meklē!

Tāpat arī varam ieteikt sekot līdz Wolt IG kontam! Pirms katras Latvijas spēles mēs piedāvājam piedalīties rezultātu prognožu spēlē ar iespēju laimēt Wolt kredītus vai īpašās balvas no IIHF.

Esi gatavs spēļu maratonam? Dodies uz restorānu sarakstu RĪGĀ vai LIEPĀJĀ, lai izvēlētos savas uzvaras uzkodas, un izsaki savas prognozes WOLT INSTAGRAM KONTĀ.