Atpakaļ uz skolu!

Laiks uzsākt skolas gaitas! Gatavošanās pirmajam septembrim var būt haotiski un laikietilpīgi. Grāmatas, mācību piederumi, dāvanas bērniem, puķes skolotājiem un daudz kas cits… 

Lai šī uztraukuma būtu mazāk, mēs priecāsimies Tev un Taviem mazajiem palīdzēt sagatavoties jaunā mācību gada sākumam! 

Esam radījuši veidu, kā Tu vari viegli iegūt nepieciešamo, nepavodot vairākas stundas lielveikalos. Dodies uz Wolt un pasūti vajadzīgo skolas sākumam!

  1. Skolas piederumi

Skolas piederumi ir būtiska daļa no pozitīvas mācību pieredzes. Tas ļauj bērniem būt radošiem savos pierakstos un mācību procesā. Tāpēc ir svarīgi, lai pie rokai būtu viss nepieciešamais!

Meklē visdažādākos skolas piederumus Wolt veikalos ŠEIT

  1. Dāvanas bērniem

Domājot par praktiskajām lietām, ir svarīgi neaizmirst, ka mācību gada sākums ir arī mazie svētki mūsu bērniem. Tādēļ neaizmirsti tos nosvinēt.  

ŠEIT varēsi atrast visu, sākot no grāmatām līdz galda spēlēm un daudz ko citu. 

  1. Ziedi un saldumi skolotājiem

1.septembris nav iedomājams bez ziediem. Skolotāji katru dienu palīdz mūsu mazajiem apgūt ne tikai akadēmiskās, bet arī dzīves gudrības. Skolotāji ir pelnījuši, ka mēs pasakāmies par viņu darbu.

Neatstāj ziedu un saldumu iegādi uz pašu rītu. Pasūti ar piegādi caur Wolt un baudi mierīgāku 1.septembra rītu. Veikalu saraksts ir ŠEIT.

  1. Gadžeti un elektronika

Pandēmijas laiks ir sniedzis elektroierīcēm neatņemamu nozīmi Mācību procesā. Nodrošini bērnus ar atbilstošiem rīkiem, kas palīdzēs sasniegt labākos rezultātus.

Jau zini, kas ir tas, kas Tev ir nepieciešams? Atrodi plašu klāstu ar klēpjdatoriem, viedtālruņiem, austiņām un viedpulksteņiem Wolt veikaliem ŠEIT.

DOTIES UZ WOLT!