Dāvanu pirkšana pēdējā mirklī? Pasūti dāvanas Wolt!

Ziemassvētkos parasti tiecamies iepriecināt sev tuvos ar kādu īpašu, mīļu vai praktisku dāvanu. Taču nereti to sagāde var būt laikietilpīga, turklāt pandēmijas laikā arī gana sarežģīta. Tāpēc Wolt ir parūpējies par dāvanu piedāvājumu dažādām gaumēm un vajadzībām, ko iespējams sarūpēt, neizejot no mājām. Dāvanas mīļotajam cilvēkam, bērniem, vecākiem un pat četrkājainajiem draugiem – to visu atradīsi Wolt lietotnē, bet pie savas mājas durvīm jau 30 minūšu laikā pēc pasūtīšanas. 

Dāvanas mazajām sirsniņām

Ziemassvētku brīnumam visvairāk tic tieši mazākās sirsniņas, kuras zem eglītes visbiežāk gaida to vienu, ļoti kāroto dāvanu. Lai atviegloto to sagādi, Wolt piedāvā ieskatīties plašajā rotaļlietu izvēlē, ko piedāvā bērnu veikali. Savukārt, ja par kāroto rotaļlietu jau parūpējušies vecāki, bet arī tu vēlies iepriecināt kādu savu radu vai draugu bērnu, atceries – grāmata vienmēr būs lietderīgs pirkums. 

Rotaļnīca
BabyStore

Dāvanas rūpēm par sevi

Lai darbu virpulī apstātos un veltītu laiku sev, mums dažkārt ir nepieciešams saņemt atgādinājumu no līdzcilvēkiem. Tāpēc Wolt piedāvā Ziemassvētkos sarūpēt sev tuvajiem dāvanā ko praktisku, taču vienlaikus arī baudāmu – sākot no franču un itāļu namu smalkākajām smaržām līdz pat pašmāju zīmolu dabīgās sejas un ķermeņa kopšanas kosmētikas komplektiem sievietēm un vīriešiem.

Stenders
Douglas

Aizrautīgiem tehnoloģiju lietotājiem 

Tehnoloģiju entuziasti vienmēr priecājas zem eglītes atstāto dāvanu vidū ieraudzīt kādu no jaunākajām viedierīcēm. Tāpēc arī Wolt Ziemassvētku dāvanu izlasē atradīsi ierīces dažādās cenu kategorijās – sākot ar jaunāko Apple Watch Series pulksteni līdz pat Smart String Lights gudrajai gaismas virtenei, kam var iestatīt dažādas krāsas un spilgtumus.

iDeal

Dāvana komfortam un mājas sajūtai

Praktiskas lietas mājai un komfortam vienmēr tiek novērtētas, īpaši jau šobrīd, kad mājas kļuvušas teju par mūsu miera templi. Tāpēc Wolt dāvanu sarakstā atradīsi, piemēram, pledus aukstajiem ziemas vakariem, mīkstus halātus, kas sasildīs pēc dušas vai pirts apmeklējuma, zeķes un mājas tekstilu.

Lonas
Pienene

Dāvanas kopīgām izklaidēm ar ģimeni un draugiem

Kopīgi pavadīts laiks ar ģimeni un draugiem ir lielākā vērtība, ko varam viens otram dāvāt. Tāpēc iespējams dāvanu sarakstā tuvajiem iekļauj kaut ko, kas šos mirkļus pavadīs košākus un neaizmirstamākus. Tās var būt, piemēram, galda spēles, ko varat jautri spēlēt kopā ar bērniem vai prātot par labākajām stratēģijām kopā ar draugiem, vai arī atbilstošs ekipējums kopīgiem piedzīvojumiem pie dabas.

Brain Games
Tavatelpa.lv

Dāvanas gurmānam ceļojumam

Ja starp plašo lietu piedāvājumu nevari izraudzīties piemērotāko dāvanu kādam no saviem tuvajiem, zini, ka šādās situācijās vienmēr risinājums ir kāda garšīga dāvana, kas aizvedīs gurmānā ceļojumā. Vai tā būtu garda kafija, īpaši izmeklēts vīns vai pašmāju gatavoti labumi – to visu vari atrast Wolt lietotnē.

Elkor Food&Wine
Kafijas Draugs

Pūkainā drauga priekam

Arī mūsu mājas mīluļi ir pelnījuši kādu mazu pārsteigumu Ziemassvētkos, tāpēc atceries par mazu našķi vai rotaļlietu, ko sarūpēt svētku vakarā savam uzticamajam draugam.

Zoomarket

Un meklē visus Ziemassvētku piedāvājumus šeit!