Ieskats pasūtījumu pasaulē Valentīndienā

Pagājušajā gadā Valentīndienā ar mūsu starpniecību pie Baltijas valstu iedzīvotājiem nonāca tūkstošiem ziedu un desmitiem tūkstošu desertu un romantisku vakariņu. Valentīndiena kā arī drīzumā gaidāmā Sieviešu diena ir vienas no rosīgākajām gada dienām platformā. Pērn Valentīndienā puķu veikalu pārdošanas apjomi platfromā pieauga par 1300%. Pieprasītākie ziedi ik gadu ir rozes un tulpes.

“Analizējot patērētāju uzvedības tendences, gaidāms, ka šogad pasūtījumu apjomi būs līdzvērtīgi vai pat lielāki. Prognozējam, ka bez ziediem un pārtikas šogad tiks pasūtītas arī dāvanas no kosmētikas, juvelierizstrādājumu un mazāku elektronisko preču segmenta, ko esam savā piedāvājumā iekļāvuši pēdējā gada laikā. Parasti strauju pasūtījumu pieaugumu Valentīndienā vērojam dienas vidū, kad cilvēki vēlas pārsteigt savus mīļos ar dāvanām un ziediem darbā vai mājās. Nereti arī liela daļa šīs dienas svinētāju pēdējā mirklī atceras, ka piemirsies rezervēt galdiņu restorānā, un to noslodzes dēļ, svētku mielastu gādā mājās,”ar novērojumiem dalās mūsu vadītāja Baltijā Liis Ristal.

“Ņemot vērā, ka ​​konditorejas izstrādājumi ir daļa no svētkiem, daudz pasūtījumu Valentīndienā saņemam no beķerejām. Visu cauru gadu vērojams, ka Latvijā biežāk pasūtītie ēdieni ir tieši nacionālā virtuve, kas ir atšķirīgi no Lietuvas un Igaunijas – tur dominē suši, burgeri un picas. Runājot par desertu, šķiet, ka visiem īpaši garšo virtuļi,”. 

Divas nedēļas pirms Valentīndienas piedāvājām cilvēkiem bezmaksas piegādi no vairākiem platformā esošajiem veikaliem, jo skaidri redzam nepieciešamību ietaupīt mūsu klientu laiku. Tāpēc Wolt komanda turpina strādāt, lai mūsu Woltotāju iecienītākie veikali un restorāni būtu pārstāvēti mūsu platformā. Mūsu mērķis ir izveidot virtuālu tirdzniecības centru, kas pieejams katra kabatā ik uz soļa.

DOTIES UZ WOLT