LIEPĀJAS SALDĀKO VIETU APSKATS

Konditorejas, kafejnīcas un našķi.

Šajā brīnišķīgajā maija mēnesī mēs varam atzīmēt daudz un dažādus svētkus. Siltais un patīkamais laiks mums atnes tādus svētkus kā Eirovīzija, kurā svinējām Ukrainas uzvaru. Pašlaik arī ļoti aktīvi sekojam līdzi Pasaules čempionātam hokejā, kurā noteikti ir jātur īkšķi par mūsējiem. Tāpat nevar aizmirst mūsu valsts neatkarības atjaunošanas dienu. Jāpiemin, ka šajā mēnesi ne tikai es, bet arī daudzi citi, ar interesantiem un kalendāros neierakstītiem vārdiem, svin vārda dienas 22. maijā. 

   Lai šos svētkus padarītu daudz saldākus un baudāmākus, draugu un ģimenes lokā, šoreiz izmantoju opciju no Wolt aplikācijas, pasūtīt un paņemt našķus līdzņemšanai, uz vietas – kafejnīcā, kas, manuprāt, ir lieliska opcija tādā gadījumā, ja nezini vēl kur īsti vēlēsieties svinēt svētkus. Šo opciju, pirms tam, vēl nebiju izmēģinājis, tāpēc arī man pašam šis bija kas jauns. Liepājas kafejnīcas piedāvā daudz un dažādus konditorejas izstrādājumus.    Bija grūti izvēlēties starp plašo Liepājas kafejnīcu piedāvājumu klāstu, taču, svētku atzīmēšanai, izvēlējos tādas konditorejas vietas kā: Darbnīca, Sakta, Dragon Sushi un Ritas Margaritas. Talkā nāca arī Mani Svētki, no kuriem pasūtīju krāsainos sienas aizkarus. Šeit vienmēr var atrast piemīlīgas dekorācijas jebkuriem, Tev mīļiem, svētkiem.

Vieta, kur būs prieks atgriezties

Gatavojoties svētku atzīmēšanai, pirmo reizi sanāca arī apmeklēt kafejnīcu Sakta. Šī vietiņa, bija tik mīlīga, ka es pat nožēloju, ka pirms tam nekad nebija sanācis te iegriezties. Sanāca arī uztaisīt estētiskas fotogrāfijas. Noteikti tur vēl atgriezīšos, jo kā saka, iemīlējos no pirmā acu skatiena. Saldo izvirtību ietvaros no šīs vietas pasūtīju ogu groziņus un saldos pīrāgus, kuri, manuprāt, lieliski iederējās uz svētku galda.

   Apciemojot Darbnīcu, es jau zināju savu vīziju par to, kas tad būs uz mūsu svētku galda no šīs vietiņas. Bez miljonāra kūciņām nevarējām iztikt, jo vēlējāmies izjust to patieso miljonāru garšu, kuru bauda pasaules ietekmīgākie cilvēki. Uzbūrām arī nelielu Amerikas noskaņu ar amerikāņu cepumiņiem, un, kur tad bez Darbnīcas klasikas – šokolādes banānu kūka. Vienmēr, kad dodos uz šo vietu, izvēlos tieši šo kūciņu, jo bez tās, Darbnīca noteikti nav iedomājama. To zina jebkurš īstens liepājnieks. 

Gards jaunatklājums – saldais suši

Kā jau minēju iepriekš, man bija ļoti grūti izvēlēties no kādām konditorejām pasūtīt, tāpēc, kur gadījies, kur ne, man nācās nedaudz izmainīt iepriekšējos plānus attiecībā uz vietu izvēli, jo mani draugi mani pilnībā pārsteidza ar ieteikumu pasūtīt saldos suši no Dragon Sushi. Jā, es biju ļoti pārsteigts, jo nekad iepriekš savā dzīvē nebiju dzirdējis par šiem suši, kā arī baudījis tos. Tas man bija liels pārsteigums. Bet, tie bija tik gardi, ka es nespēju apstāties tos ēst. Arī maniem draugiem tie ļoti gāja pie sirds, tāpēc arī šie gardumi no mūsu svētku galda pazuda visātrāk. Lieliska un alternatīva uzkoda, ja svētkos gribas pamēģināt ko neierastu. 

   Kur tad beigu beigās klājām svētku galdu? Jā, šajā brīdī vēlos pateikt milzīgu paldies Fontaine klubam par viesmīlīgajām telpām. Tepat, viņu telpās, arī atradās restorāns Ritas Margaritas, tā kā mums pat nebija jāiet nekur tālu, lai saņemtu ēdienu. 

   Varu apgalvot, ka Ritas Margaritas piedāvā nereāli gardas saldās vafeles. Gan ar ogām, gan nutellu un banāniem. Šoreiz izvēlējāmies vafeles ar nutellu un banāniem. Lai “noskalotu” visus labumus, ko bijām notiesājuši, pie reizes pasūtījām arī atspirdzinošās ledus tējas. Ilgi gaidītā auksto dzērienu sezona, beidzot, ir sākusies!

 Un kā Tu pavadīji maija svētkus? Vai paguvi jau izmantot Wolt Liepājas plašo piedāvājumu klāstu un nobaudīt konditorejas izstrādājumus, kurus piedāvā Liepājas foršās konditorejas? 

Novēlu, lai saldie dzīves mirkļi ieplūst jūsu draugu un ģimenes lokā biežāk, un tiekamies jau vasarā, jo tā vairs nav aiz kalniem!