Pasūti no Wolt un svētki būs!

Ērti & ātri – Jāņu svinēšana

Nav noslēpums, ka ēdiens ir vitāla izdevušos svētku sastāvdaļa. Lai gan, par to vēl svarīgāks ir atpūties un laimīgs saimnieks. Bet kā, lai to panāk? Mums ir risinājums! Ja doma par rasola griešanu un šašlika marinēšanu Tev nešķiet pārāk vilinoša, palutini sevi un ļauj Wolt parūpēties par Tavu viesību galdu! Vari pasūtīt jau iepriekšējā vakarā vai svētku dienas rītā, lai ēdiens tiek piegādāts uz precīzu laiku, kad gaidāmi ciemiņi. Sagaidi ciemiņus labā garastāvoklī, atlicini laiku dekorāciju, mūzikas un dzērienu izvēlei!Ja gadījumā, viesi Tevi pārsteidz nesagatavotu, arī nav iemesla satraukumam – Wolt piegādās Tevis izvēlēto maltīti pavisam īsā laikā. Arī svētkos strādāsim kā ierasts – ceturtdien 08:00 – 00:00 un piektdien 08:00 – 02:00.

Vai nevari izlemt ko likt viesību galdā? Šeit Tu atradīsi idejas, lai neviens no Taviem viesiem nedotos mājās izsalcis. Iespējams, tieši šie zemāk redzamie ieteikumi, Tev kalpos par iedvesmu svinību organizēšanā:

Uzkodu plates un tapas – tās ir gandrīz neiztrūkstoša jebkuru svētku sastāvdaļa. Izmēģini Restorāna Ēlandes dārzs gaļas un sieru izlasi. Alus uzkodu plate no Krogs O’paps lieliski ies kopā ar Tevis izvēlētajiem dzērieniem. Arī Stargorod un Ezītis Miglā piedāvājumā ir garda uzkodu izlase.

Vistu spārniņi – kraukšķīgi vistu spārniņi būs perfekta uzkoda jebkurai ballītei un no viesību galda izzudīs nemaz nemanot. Pasūti tos no Spārni un Astes, Wing Point vai Munch Barbecue un nebūsi vīlies! 

Šašliks, steiks, BBQ – Tomēr vēlies bārbekjū? Čarlstons ir īstā vieta, kur to meklēt. Sulīgu liellopa steiku pasūti no Meat Chef. Šašliku? Nav problēmu – vairāk kā 20 šašliku veidus vari iegādāties Erebuni, kā arī Vilavi Cafe. Un, protams, vienmēr uzticamais Lido ar plašu piedāvājumu klāstu. 

Līgo vegāniskās opcijas – Ja starp Līgotājiem ir kāds, kas neēd gaļu, tad labākais veids kā šos ciemiņus iepriecināt būs ar Nata Cafe vai Vegset Cafe sojšliku. Saldajā ēdienā lieliski iederēsies Vigan Cakes kūkas. Un ja rodas grūtības izvēlēties, ko pasūtīt – Humosa bļoda un Miit Coffee ir atrodami daudz un dažādi gardi ēdieni. Katrs atradīs sev tīkamo!

Svaigas ogas, augļi un dārzeņi –  Katrā svētku galdā iederēsies saldas un sulīgas ogas, augļi no Extra Berry un Berry House. Kraukšķīgus gurķus, aromātiskus tomātus un citus dārzeņus, iegādājies no Lauku ferma vai Augļu pasts.

Vēlies gatavot pats? Ja esi nolēmis gatavot pats, nevis pasūtīt jau gatavu maltīti, tad iDillē atradīsi īstās Latvijas garšas un aromātus – svaigus dārzeņus, garšaugus un dzērienus. iDille un Santa un Barbara ar savu piedāvājumu klāstu patīkami iepriecinās arī vegānus un veģetāriešus. Ja tomēr kārojas garšas no citām zemēm, Espana būs īstais risinājums, lai izveidotu uzkodu plati ar gardumiem no Spānijas. Un, protams, uzticamais Rimi un Mego – ja pēdējā momentā attapies, ka trūkst sastāvdaļu salātiem, zināsi, kur tās meklēt!

Citi noderīgi svētku elementi – Pirms lielās svinēšanas karstajā vasaras saulē, parūpējies par aizsardzību no spēcīgajiem UV stariem. Saules aizsargrēmu iegādājies Douglas kā arī Mēness Aptiekā. Tad jau jāķeras klāt vainaga pīšanai – BrīnumZiediņā vari iegādāties jau gatavu vainagu, vai puķes un zaļumus, lai izgatavotu to pats!

Par mūziku Līgojot palīdzēs parūpētites W-Warehouse ar dažādu skaļruņu izvēles opcijām, bet ja esi Latvijā ražotu produktu meklējumos, tad ielūkojies MICARS – atradīsi gan dāvanu komplektus Jānim vai Līgai, uzkoda, rotas, kā arī elementus skaistam galda klājumam un daudz ko citu. 

Ienāc Wolt aplikācijā vai wolt.com, un Tu atradīsi vēl idejas Jāņu galdam! Piegādāsim līdz Tavai lokācija, Tev tikai atliks to izpakot un likt galdā!  

Lai izdevusies ballīte! Priekā!

Wolt