Pasūti aktuālākās vasaras lietas uz pludmali

   Vasara, vasara, vasara. Mans visu laiku mīļākais gadalaiks. Vasaras laiks mums atnes silto sauli, zilās debesis, neskaitāmos svētkus, ballītes un iemeslus svinēt. Laiks, kad lielākai daļai cilvēku prātā ieslēdzas bezrūpība, un tā vien gribas zvillnēt saulītē, pie jūras, un baudīt kādu atspirdzinošu dzērienu un uzkodas. Arī man vasarā ir grūtāk koncentrēties uz darba lietām, ja ārā ir superīgs laiks, un uz katra stūra notiek pasākumi. Bet nekas. Ja spēj apvienot darbu ar atpūtu, tad vasara noteikti var būt izdevusies uz visiem 100!

   Bez kā, Tava, vasara nav iedomājama? Padomā par vismaz trīs lietām, kuras Tev šķiet vissvarīgākās vasarā. Ja man būtu jāizvēlās trīs lietas, tās noteikti būtu: 

  1. sauļošanās krēms, 
  2. atspirdzinošs dzēriens
  3. draugu kompānija 

Bez šī trio, mana vasara nebūtu vasara.  

Gatavošanās vasarīgajam piknikam, Liepājas piejūras parkā.

   Šoreiz, ar Wolt palīdzību, īstenoju mazu un mīlīgu pikniku tepat, Liepājas piejūras parkā. Ar noformējumu un noskaņas radīšanu talkā nāca arī mans draugs Edgars, kurš ar radošumu un mākslinieciskumu ir uz Tu. Godīgi sakot, piknika dienā mums paveicās ar laikapstākļiem, jo prognozes rādīja, ka būs mākoņains un lietains laiks.

   Iespēja pasūtīt Wolt jūras tuvumā.

   Sagatavošanās darbi mums neaizņēma ilgu laiku. Arī piegāde no Wolt aplikācijas bija zibenīgi ātra. Tā kā tagad Wolt piedāvā arī opciju pasūtīt visu jūras tuvumā, konkrētos piegādes punktos, kas ir ļoti parocīgi, tad kopā ar Edgaru izvēlējāmies mums tuvāko adresi un uz to arī devāmies. Kamēr gaidījām, kad Rimi, Darbnīca, Douglas un Home of Ice Cream sagādās visas nepieciešamās lietas, lai pikniks izdotos, devāmies lūkoties īsto vietu, kur tad arī varēsim baudīt vasarīgo pēcpusdienu. Pēc aptuveni 30 minūtēm Wolt kurjeri jau bija klāt, kas nozīmē to, ka pikniks var sākties!

   Piknika būtiskākās lietas.

   Obligātais produkts vasarīgajiem piknikiem, protams ir SPF. Bet cik bieži Tev ir gadījies doties ārā no mājām un saprast, ka esi to aizmirsis? Neuztraucies traucies! Ja esi aizmirsis to ielikt somā, Wolt steidz palīgā. Arī es izmantoju ātro iespēju pasūtīt kādu no SPF produktiem Douglas veikalā, kas izglāba mūs no pārdegšanas saulē.

   Vēl viena lieta, bez kuras mana vasara nav iedomājama, protams, ir atspirdzinošie dzērieni un vasarīgie augļi. Karstajā laikā man īpaši daudz negribas ēst, tāpēc ir forši, ka vasarā var baudīt vieglas uzkodas un maltītes, kuras neliek vēderam justies smagam. Šos produktus sagādāt palīdzēja lielveikals Rimi. Mellenes, vīnogas, avenes, atspirdzinošais kombučas dzīvības dzēriens un manis iecienītā Fanta. Perfektais salikums, lai veldzētu slāpes un baudītu pikniku. 

   Vēsais un gardais saldējums – vasaras vēstnesis.

   Ir cilvēki, kuri saldējumu mēdz ēst visu cauru gadu, taču es gan tā nedaru, taču man saldējums ir izteikts vasaras deserts. Dienās, kad, tiešām, nekas cits nevar glāb, manu saldētavas saturu pilda vēsais gardums. Arī mēs, savā piknikā, izvēlējāmies baudīt saldējumus gan no Rimi, gan Home of Ice cream. Pirmo reizi mūžā iemēģināju populārā zīmola Ben n Jerry’s produkciju, un ziniet ko? Tie ir vienkārši FANTASTISKI!!! Es nekad nebiju ēdis ko tik gardu. Noteikti iesaku to pamēģināt arī jums – nenožēlosiet.

   Glābiņš no “Darbnīcas”.

   Kuram gan gribās vasarā vispār kaut ko gatavot? Man noteikti nē. Lieks enerģijas patēriņš, kad karstajā laikā vispār negribās kustēties, jo ir pārāk karsts, tāpēc, protams, palīgā nāk Wolt aplikācija. Ar Edgaru neizvēlējāmies neko pārāk sātīgu mūsu piknikam, jo nevēlējāmies pārēsties. Mums izvēle atkal krita pār kafejnīcu ”Darbnīca” – sierīgie načos un frī kartupeļi bija viss, ko mums vajadzēja, lai pieliktu kārtīgu punktu uz i un noslēgtu mūsu pēcpusdienas pikniku mīlīgajā Liepājas piejūras parkā. 

   Kā Tu iztēlojies savu perfekto pikniku? Kādu lokāciju Tu vislabāk izvēlētos? Cerams, ka jūs izbaudat šo vasaru, un tā jums ir karsta. Apmeklējiet festivālus, dodieties trakos piedzīvojumos, rīkojiet pasēdēšanas ar draugiem pie ugunskura.

Baudiet vasaru!!!