Uzvara “Wolt” restorānu balvā kā iespēja atpazīstamībai, jauniem klientiem un būtiskam apgrozījuma pieaugumam

Janvārī noskaidrojām iecienītākos ēdinātājus ”Wolt” restorānu balvā 2022, kur restorānus vērtēja gan atlasīta žūrija, gan vairāk nekā 65 tūkstošu iedzīvotāji. Katrā no deviņām kategorijā “Wolt” apbalvoja pirmo trīs vietu ieguvējus, kuri tagad dalījušies ar saviem iespaidiem un jau pirmajiem rezultātiem pēc laureātu titulu saņemšanas.

Visaktīvāk iedzīvotāji šogad balsoja kategorijā “Gada jaunpienācējs”, pirmajā vietā ierindojot restorānu “Vīnkalnu picērija”, kuras saimnieki stāsta, ka balsošanas laiks visai komandai bija ļoti azartisks. “Iedzīvotāju rekomendācijas ir ļoti svarīgas, tāpēc esam priecīgi par saņemto atzinību. Kopumā sadarbību ar “Wolt” vērtējam pozitīvi, jo tas ļauj sasniegt jaunus klientus, un kopā ar “Wolt” komandu nepārtraukti strādājam pie tā, lai saņemtais serviss būtu tikpat augstā kvalitātē, kā pie mums uz vietas,” norāda Artis un Evija. 

LAURUS PLŪC JAU DIVUS GADUS PĒC KĀRTAS

Augstāko novērtējumu kategorijā “Gada beķereja” šogad jau otro gadu pēc kārtas saņēma “Raunas dārzs”, kuri pēc balvas saņemšanas sajutuši lielu pasūtījumu pieprasījumu. “Pēc konkursa jutām, ka iedzīvotāji īpaši aktīvi pasūta visu laiku iecienītāko sešu eklēru komplektu. Uzskatām, ka tā ir milzīga ekstra, ka šajā straujajā un neapturamajā laikā, kad skrienam, kavējam un aizmirstam, piemēram, par kādiem svētkiem, ar “Wolt” platformas starpniecību varam būt tikpat tuvi saviem klientiem un palīdzēt radīt svētkus, kā tiem, kas pagūst apciemot mūs klātienē. Turklāt rekomendācijas ir svarīgas jebkurā vidē – gan platformā, gan ārpus tās, tāpēc esam ļoti pateicīgi par mums izrādīto atbalstu!

Savukārt “Ezītis Miglā” jau otro gadu pēc kārtas atzīts kā labākā vieta ģimenes maltītei, pēc kuru domām, apbalvojumi un tautas viedokļa materializēšana neapšaubāmi sniedz restorānu biznesam pozitīvas pārmaiņas. “Jebkuram, kurš vēlas izmēģināt kādu jaunu gastronomisku pieredzi, ir ļoti svarīgas atsauksmes un restorāna novērtējumi, tādēļ uzskatām, ka arī mūsu Ģimeniskākais restorāns, iegūstot šo apbalvojumu divus gadus pēc kārtas, ir ļāvis iemiesoties mūsu viesu sirdīs, kas liek tiem atgriezties gan klātienē, gan mūsu “Wolt” platformā. Kopumā sadarbība ar “Wolt” mums jau vairāku gadu garumā ir devusi lielisku iespēju mūsu viesiem saņemt siltu, gardu un kvalitatīvu Ezīša maltīti mājās, savukārt mums – gatavot viņu iecienītākās maltītes un nodot tās drošajās kurjera rokās. Uzskatām, ka piegādes pieejamība mums ir ļāvusi aptvert lielāku klientu skaitu, kā tas būtu bez tās. Tāpēc priekā par siltu un gardu maltīti kā restorānā, tā mājas dīvānā!” priecīga ir restorāna komanda.

“This Place Doesn’t Need a Name” jau otro gadu iedzīvotāju vērtējumā ieguva pirmo vietu kā labākā brokastu vieta. Arī viņi atzīst, ka pieprasījums pēc balvas saņemšanas ir audzis, un restorānu balva ir labs atgādinājums par sevi. “”Wolt” restorānu balva ir ļoti laba platforma, kas palīdz izcelt Rīgas foršākās ēdināšanas iestādes, izceļ jaunpienācējus un palīdz ilggadējajiem censoņiem iegūt jaunus viesus. Kopumā “Wolt” ir brīnišķīga platforma, kā nokļūt pie viesiem tad, kad viņi nevar nokļūt pie tevis,” stāsta restorāna komanda.

“WOLT” PLATFROMA – 80% NO KOPĒJĀ KLIENTU PASŪTĪJUMU SKAITA

Āzijas kafejnīca “TRE Rīga” ieguva šogad apbalvojumu kategorijā “Labākais garšas ceļojums”, un restorāna vadība atzīst, ka “Wolt” nodrošinātais pakalpojums nodrošina līdz par 80% no “TRE Rīga” apgrozījuma.

“”Wolt” ir devis iespēju pavisam mazam uzņēmumam ēdināšanas jomā izlausties un kļūt atpazīstamam plašam sabiedrības lokam. Pat nezinot, kas esam nominēti kategorijā “Labākais garša ceļojums”, bija jūtam straujš apgrozījuma un pasūtījumu pieaugums. Nedēļā, kad “Wolt” mums deva iespēju bezmaksas piegādēm, apgrozījums bija divas reizes lielāks, nekā ierasts. Nācās pat ik pa laikam atslēgt planšeti, lai varētu pagūt sagatavot visus pasūtījumus,” pieredzē dalās restorāns.

Arī “TRE Rīga” vadība atzīst, ka šāds konkurss ir nepieciešams, lai klienti uzzinātu, ka ir arī mazie biznesi, kas veiksmīgi sevi parāda un spēj nodrošināt klientus ar kvalitatīviem produktiem ēdināšanas jomā. ““TRE Rīga viennozīmīgi var teikt, ka “Wolt” ir devis mums nenovērtējamu starta pozīciju turpmākai attīstībai, jo mākoņu kafejnīcas būs tikai vairāk un nostiprinās savas pozīcijas ēdināšanas jomā. Tā ir šī biznesa nākotne.