Jelgavas ceļvedis: piecas vietas, ko izmēģināt Wolt

Jelgava ir viena no tām laimīgajām pilsētām, kur ir pieejams Wolt serviss. Pilsētas iedzīvotājiem un, protams, arī viesiem, tas nozīmē tikai to, ka tādi jautājumi kā: “Ko ēst pusdienās?”, “Kur steidzami dabūt pienu svētdienas rīta pankūkām?”, vai – “Kā pārsteigt mīļoto ar ziediem?”, risinās daudz vieglāk un ērtāk. Ticiet vai nē, bet Wolt var piegādāt gandrīz visu, ko jūs ikdienā varētu vēlēties. Turklāt, ne tikai uz mājām, bet arī uz darbu, ballīti, parku, un pat elektriskās uzlādes staciju.

Par Jelgavas Wolt restorānu piedāvājumu, jāsaka, ka tas ir plašs un bagātīgs. Pilsētas restorāni un krodziņi piedāvā dažādus gardumus, tāpēc droši var apgalvot – neatkarīgi no tā, vai esat salātu cienītājs, kebabu fans, karbonāžu mīļotājs, suši baudītājs vai picas entuziasts, jums būs iespēja izvēlēties. Uzinstalējiet Wolt aplikāciju un izmēģiniet, tas ir tik vienkārši un ātri.

Mēs aizbraucām uz Jelgavu ekskursijā un lūk, ko mēs nobaudījām un atradām. Šeit daži ieteikumi no bloga piektdiena.com, ko izmēģināt no Jelgavas Wolt piedāvājuma.

PARKS Grilbārs & Restorāns

Lieliska vieta, no kurienes pasūtīt un baudīt gardus ēdienus savām pusdienām, vakariņām ar draugiem vai kādai svētku dienai. Piedāvājums ir ļoti plašs, daudzveidīgs un ar svaiguma “piesitienu”. PARKS Grilbārs & Restorāns ēdienkartē atrādīsiet gan poke bļodas, uzkodas, zupas,  wok, gan arī grillētus gaļas un zivs pamatēdienus. Tāpat pieejami bērnu ēdienkarte un tik kārdinošie deserti. 

Mēs pamēģinājām mīdijas baltvīna- marinara mērcē, grillētas  BBQ ribiņas un garneļu salātus, kā arī biezpiena bumbiņas ar zemeņu mērci un kafijas creme brule. Tik daudz ēdienu, un tik daudz garšu! Patiesi lieliska maltīte. Īpaši jāizceļ mīdijas – lieliska mērce, kas kopā ar kraukšķīgo baltmaizi radīja īsta gardēža piedzīvojumu. Mazās biezpiena bumbiņas kopā ar zemeņu mērci bija perfekts našķis mazajiem.

Muncheez restorāns

Īsta ātro uzkodu pērle. Ja esat burgeru, frī kartupeļu un kebabu cienītājs, tad šī vieta noteikti kļūs par jūsu labāko fast food pieredzi. Dažnedažādas uzkodas un ēdieni, ko iespējams dabūt klasiskās un veģetārās versijās, lavašā vai izjauktā veidā. Viss sātīgs, kraukšķīgs, nedaudz pikants un garšās bagātīgs. 

Apēdām kā kapsalonu (īstena bomba: frī ar falafelu, kausētu sieru un salātiņiem), tā arī siera burgeru, saldos frī kartupeļus un neprātīgi kraukšīgās mozzarellas siera nūjiņas. Ko lai saka – ēdiens, kas raisa atkarību, un vēlmi pēc tam mazliet izkustēties.

MEKA

Jelgavas iedzīvotāji var pasūtīt ne tikai no Jelgavas restorāniem, bet arī mazliet ārpus pilsētas. Piemēram, Wolt piedāvājumā atrodams restorāns MEKA, kas atrodas Ozolniekos. MEKA restorāns ir jau gadiem novērtēts un iecienīts tradicionālas maltītes restorāns. Lielās porcijas un izcilais garšu salikums ir tikai daži no iemesliem, kāpēc MEKA ir tik populārs. 

Mēs pasūtījām kraukšķīgu karbonādi un sulīgu tītara fileju ar mango-čili mērci – un bijām patiesi apmierināti ar savu izvēli! Sulīga, mutē kūstoša gaļiņa un perfekti kartupelīši piedevās. Desertā – vafeles ar putukrējumu. Laime pilnīga 🙂

MKM food

Šis veikaliņš piedāvā plašu izvēli – sākot no svaigiem augļiem un dārzeņiem, ikdienas pārtikas produktiem līdz pat smaržīgām svecēm un bērnu matu šampūnam. Veikaliņš, kas var būt īsts glābējs brīžos, kad mājās beidzies tieši nepieciešamais. Salieciet virtuālo MKM food groziņu Wolt un pēc apmēram 20 minūtēm, kurjers jau būs visu atvedis.

Ķepu nams

Ar Wolt varat pasūtīt ne tikai ēdienu vai preces sev, bet arī visu nepieciešamo savam mīlulim. Ķepu nams atradīsiet suņu un kaķu barību, dažādus gardumus, rotaļlietas, kopšanas produktus, ērtākās guļvietas un daudz ko citu. Nelieciet savam mīlulim gaidīt, kamēr atcerēsieties nopirkt nepieciešamo kaut kad pa ceļam. Pasūtiet tagad un ieprieciniet savu pūkaino draugu.