Grupas “Sudden Lights” interesantākie atradumi “Wolt”

Radošo industriju pārstāvju ikdiena ir bagāta notikumu, tāpēc brīžos, kad “mūza ir atnākusi”, nav laika pat domāt, ko pagatavot pusdienās. Grupas “Sudden Lights” četri dalībnieki visi kā viens ir pastāvīgi Wolt platformas lietotāji jau no pirmās uzņēmuma dienas, lai ātri vien sagādātu maltītes katram pēc savas gaumes arī muzikālo mēģinājumu laikā. Lai pārliecinātos, ka Wolt ir ne tikai ērts pusdienu piegādātājs, bet arī daudzpusīgs lielveikals kabatā, aicinājām puišus iepazīt arī sadzīves elektronikas, apģērbu, kosmētikas un citus piedāvājumus, lai izvēlētos dīvainākos, interesantākos un smieklīgākos pirkumus Wolt lietotnē.

Lai iepirkšanās procesu padarītu vēl aizraujošāku, grupas biedri nolēma Wolt piedāvājumu izmantot kā savstarpēju apdāvināšanos, meklējot īpaši personiskus vai vienkārši jautrus piedāvājumus, ar ko iepriecināt vienam otru.

No riekstu veidotāja līdz vannas bumbām

Gādājot pārsteigumus viens otram, mūziķi īpaši piedomāja par saņēmēja interesēm un dzīvesstilu, tāpēc Wolt plašajā piedāvājumā tika atrasti negaidīti pārsteigumi:

1.     Uzjautrinošā nosaukuma dēļ Andrejs savam brālim, ģitāristam Kārlim Matīsam  nolēma sagādāt riekstu veidotāju. Lai arī nosaukums ir gana amizants, patiesībā tā ir ļoti noderīga lieta – saldo riekstiņu gatavošanas ierīce. Kārlis Matīss ir liels saldumu mīļotājs, turklāt jau kādu laiku iekārtojies jaunā dzīvesvietā. Šajā pirkumā izdevās apvienot patīkamo ar lietderīgo!

2.     Kārlis Matīss, gādājot dāvanas bundziniekam Mārtiņam nolēma par labu trīs noderīgām lietām – garšīgai paēšanai, drēbju skapja papildināšanai un praktiskai vajadzībai. Mārtiņam ļoti garšo tostermaizes ar karstu, tikko izkusušu sieru, tāpēc tika piemeklēts atbilstošs sviestmaižu grils. Viņam raksturīgs savs ģērbšanās stils, tāpēc savu garderobi varēs papildināt ar jaunu kombinezonu. Praktiska dāvana, kuru, visdrīzāk, izmantos visi, ir elektroniskais apģērbu pūku noņēmējs, par kuru jau sen tika runāts kā par vērtīgu palīgu koncertu drēbju kopšanai.

3.     Mārtiņš labi zina, ka basģitāristam Kārlim bieži gadās pazaudēt mašīnas vai mājokļa atslēgas un naudas maku. Lai turpmāk mūziķis bez bažām varētu atrast savas lietas, tika nopirkts digitāls piekariņš – apple airtag key ring, kas ļauj sekot līdzi tā atrašanās vietai ar mobilās aplikācijas palīdzību, un ir aprīkots ar skaņu. Ļoti vērtīga dāvana, kas patiešām atvieglos reizēm aizmāršīgā Kārļa ikdienu!

4.     Andreju grupā visi zina kā ļoti praktisku cilvēku, kura labsajūtas atslēga ir nesteidzīga vannošanās. Attiecīgi dāvanu izvēle krita par labu aromātiskām vannas bumbām un vannas putotājam, kas Kārlim bija jaunums kā produkta kategorija, atrodot to “Wolt” piedāvājumā. Grupas solists mēdz mosties pat agrāk pirms rīta mēģinājumiem, lai ietu vannā, mierīgi uzsākot dienu. Otras dāvanas izvēle ir kārtīgu vīru lieta – uzgriežņu atslēgu komplekts. Tas noderēs gan pašam mājās, pārbūvējot mēbeles, gan neparedzētos vajadzības gadījumos koncertēšanās vietās.

“Man šī bija pirmā reize, kad Wolt nepasūtu ēdienu, bet sadzīves lietas, un, paklīstot tās dzīlēs, jāatzīst, ka piedāvājums ir daudz plašāks nekā biju gaidījis!” atzinīgi novērtē Andrejs.

Mūziķi sevi viennozīmīgi uzskata par pastāvīgiem Wolt lietotājiem, un tāpat ir patīkami pārsteigti par plašo produktu klāstu, ko izdevies iepazīt tieši apdāvināšanās izaicinājuma laikā. Līdz šim grupas dalībniekiem populārākais pieņēmums bija, ka Wolt ir lietotne tikai ēdienu pasūtīšanai, bet puiši ir pārliecinājušies, ka pieejamais piedāvājums ir daudz plašāks. Uzzinot, ka dažādas sadzīves lietas var pasūtīt ātri un ērti arī mobilajā ierīcē, pašiem nebraucot uz veikalu, tas tiek atzīts kā būtisks ieguvums, lai ikdienā pavadītu laiku savās nodarbēs, ne nogurdinošā klīšanā pa lielveikaliem. 

Smaidiņš darbos un uz iepakojuma

Pasūtītās lietas no dažādām Rīgas vietām visiem tika piegādātas 20 – 30 minūšu laikā no iegādes brīža, kas mūziķu acīs ir atzīstams par lielisku servisu. Ierastā kārtā Rīgā vajadzētu šādu laiku, lai tikai nokļūtu tuvākajā lielveikalā, cerot, ka ielas ir veikli izbraucamas. Un labākā produkta piedāvājuma sameklēšana prasītu vēl divtik tādu laiku. Šis ir labs veids kā ietaupīt laiku.

Savu pasūtījumu saņemšanas laikā puiši pārliecinājušies, ka “Wolt” komanda ir gatava izdarīt vairāk, nekā no viņiem tiek sagaidīts. Andrejs Reinis uzteic sirsnību, saņemot paciņu, uz kuras uzzīmēts smaidiņš. Tas kādam prasa vien dažas sekundes laika, bet saņēmējam rada smaidu un, iespējams, uzlabo garastāvokli visai dienai. Kārlis Matīss ar prieku atminas centīgo viņa pakas piegādātāju, kas nedaudz atgādināja gangsteru filmu cienīgu sižetu, lai tikai klientam būtu ērta saņemšana. Tāpat puišiem ir patiess prieks, ka lietainais laiks nav nācis par skādi, jo pakas īpaši nodrošinātas, lai būtu ūdens izturīgas, un preces netiktu bojātas piegādes ceļā.

Wolt vienmēr ceļā!

“Mēs te sēžam, kaut ko darbojamies, paralēli dažās minūtēs atrodam to, ko gribam, un pēkšņi tā lieta jau ir šeit! It kā pašsaprotami, bet īstenībā aiz tā stāv detalizēti izstrādāta sistēma un prasmīga cilvēku komanda,” atzinīgi novērtē puiši.

Straujā ikdienas ritmā notikumu ir daudz un gadās tikai pēdējā brīdī atminēties par drauga dzimšanas dienu vai ģimenei svarīgu gadadienu. Grupas ģitārists Kārlis Matīss atzīst, ka Wolt ir labs pēdējā brīža glābiņš arī šādās situācijās. Plašajā piedāvājumā var atrast dāvanas ļoti dažādām gaumēm un pat sagādāt krāšņāko ziedu pušķi 20 minūšu laikā. Mūziķi atzīst, ka izaicinājuma dēļ ir atvērusies jauna pasaule, kur meklēt sev ikdienā noderīgo. Tagad skaidrs, ka, ja mēģinājuma laikā pietrūks kāds vads vai adapteris, nebūs uz ilgu laiku jāaptur darbs, braucot pašiem uz veikalu, bet mūziķi varēs paļauties uz Wolt – viss tiks sagādāts zibenīgi, jo Wolt vienmēr ir ceļā!