Wolt+ ietaupījums maciņā un ikdienā

Stāsts par Wolt+, kas ļauj ietaupīt izmaksas klientiem un turpina veidot Wolt par iepirkšanās centru ikviena kabatā

2021. gadā Wolt komanda uzsāka misiju, lai klientiem nodrošinātu aizvien plašāku piedāvājumu un ērtāku pakalpojumu ik vienā valstī, kurā darbojamies. Mēs vēlējāmies, lai klienti varētu baudīt nevainojamu iepirkšānās pieredzi ar plašu produktu klāstu, turklāt neuztraucoties par katra pasūtījuma piegādes izmaksām. Tas ne tikai sniegtu labāku pakalpojumu mūsu klientiem, bet arī palielinātu tirgotāju darījumu skaitu, radot savstarpēju labumu visiem sadarbības partneriem. 

Rezultāts? Radījām abonēšanas pakalpojumu Wolt+, kas piedāvā 0€ piegādes maksu (un daudz vairāk!). Šis piedāvājums tika pārbaudīts un pirmo reizi ieviests Čehijā, Polijā un Gruzijā. Kopš Wolt+ ieviešanas mēs esam veltījuši uzmanību, lai nodrošinātu lielāku ietaupījumu un ieguvumu mūsu klientiem, kā arī stiprinājuši sadarbību gan ar lielākiem, gan mazākiem vietējiem uzņēmumiem, lai pilnībā apmierinātu katra klienta vajadzības. 

Ietaupījums vairāk nekā 70 miljoni

Divu gadu laikā Wolt+ ir pieejams lielākajā daļā pilsētu, kurās darbojamies, nodrošinot klientiem iespēju ietaupīt, kā arī ātri un ērti saņemt maltīti no restorāna vai iegādāties sev nepieciešamo preci no pārtikas un citiem mazumtirdzniecības veikaliem. 

Kopš Wolt+ darbības uzsākšanas, Wolt+ abonenti ir ietaupījuši vairāk nekā 70 miljonus eiro. Turklāt šis pakalpojums ir sekmējis papildu pārdošanu vairāk nekā 75 000 tirdzniecības partneriem dažādās nozarēs. 

Wolt nesen veiktajā vietējās tirdzniecības aptaujā platformas tika atzītas kā nozīmīgs dzinējs vietējo uzņēmumu izaugsmē. 2022. gadā, izmantojot Wolt platformu, vairāk nekā 120 000 tirgotāji sasniedza pārdošanas apjomus vairāk nekā 3 miljardu eiro vērtībā, un šo apjomu ir paredzēts tikai audzēt. Wolt+ ar prieku ieņem būtisku lomu tirgotāju izaugsmes ceļā. 

Un tagad, pēc svētku sezonas, kad mājsaimniecību budžeti ir sarukuši, pieejamības un uzņēmējdarbības atbalsts ir svarīgāks kā jebkad agrāk.

Ņemot vērā, ka nepārtraukti meklējam veidus, kā ieviest jauninājumus saviem klientiem un partneriem, ar lepnumu janvārī atklājam pirmo Wolt+ kampaņu “Wolt+ Nedēļas”* — vairāku nedēļu atlaižu kampaņas 14 valstīs, vienlaikus svinot otro Wolt+ gadadienu.

Abonentiem piedāvājot tūkstošiem atlaižu pie simtiem zīmolu, šī kampaņa atspoguļo mūsu apņemšanos padarīt ikdienas svarīgākās preces un dažādākās vēlmes vēl pieejamākas arī pēc svētku sezonas. Trīs aizraujošās nedēļās Wolt+ abonentiem ar lepnumu piedāvājam ietaupījumus no tādiem partneriem kā McDonalds, KFC, Stockmann, LIDO un Wolt Market.

* Lai uzzinātu vairāk par Wolt+ nedēļām un piedāvājumiem vietējiem uzņēmējiem, skaties ŠEIT.
Vēl neesi Wolt+ abonents? Pievienojies ŠEIT.