Nå er det blitt enklere å bestille sammen!

Gruppebestilling - Norge

PRØV EN GRUPPEBESTILLING

Den nye “gruppebestilling”-funksjonen gjør det sååå enkelt når du skal bestille sammen med vennene dine. Bare velg “Gruppebestilling” når du har valgt hvilken restaurant dere vil bestille fra, og del lenken med alle du ønsker å inkludere; venner, kjæresten, familien, eller kollegaene.

Dere vil enkelt, fra hver deres telefon, kunne velge hva dere ønsker å spise. Og det beste med dette? Ordrene blir selvfølgelig levert samtidig – og du trenger kun å betale for én levering!

Vi ønsker ikke å oppfordre til store samlinger, men i disse tider, og selv med bare noen få personer samlet, så er det bedre å ikke sende telefonen rundt når man skal bestille sammen. Og; hvis vennen din ikke har Wolt installert kan de enkelt bli med på bestillingen likevel fra en hvilken som helst nettleser på mobilen eller PC/Mac!

Bestille sammen er supert til:

  • “Date night”
  • Team-lunsj på jobb
  • Strømme-maraton med romkameraten din
  • Piknik med venner – kanskje i parken?
  • Middag med barna
  • Sommerkveld-samling i bakgården
  • Og mange, mange, flere anledninger! Du kan kanskje heller fortelle oss hva det passer best til? 🙂 

Fortell oss gjerne hva gruppebestilling passer bra til: Lag et innlegg fra din gruppebestilling og tag’ det med  #wolt-order-together og @Wolt.Norge på Instagram. Vi digger gode forslag, og trekker ut tre heldige forslag i sommer som hver vinner et gavekort hos Wolt på NOK 500,-.

 

Men husk! Ettersom det i disse koronatider ikke er lurt å samles i store grupper, ber vi deg følge alle råd fra myndighetene og tenke sikkerhet først! ?