Wolt, Wolt.com og Wolt.no

Vi har mottatt informasjon om at domenet Wolt.no er blitt hacket, og at nettstedet som tidligere ble vist på dette domenet er blitt ødelagt/endret. Wolt.no er ikke tilknyttet Wolt.
Mer informasjon under:

Umiddelbart etter å ha blitt gjort kjent med denne informasjonen, og basert på undersøkelsene som ble gjort av vårt sikkerhetsteam, kan vi bekrefte at wolt.no-domenet ikke hører til-, og har heller aldri tilhørt Wolt. I motsetning til hva som kan ha blitt sagt på sosiale medier, eies domenet og er under kontroll av et norsk webløsningsfirma kalt iLoop, og har ingenting med oss ​​i Wolt å gjøre. Wolts domene i Norge er Wolt.com

SPØRSMÅL OG SVAR

Spørsmål: Hva skjedde?
Svar: 10. juli 2021, kl.09:34, ble vi klar over at domenet Wolt.no var blitt hacket og nettstedet som ble vist på det, ble ødelagt/endret. Vi fikk vite om ved en tweet fra en norsk bruker til Wolts twitter-konto. Wolts twitterkonto er en felleskonto for alle Wolt-land.

Spørsmål: Har Wolt blitt hacket?
Svar: Nei. I motsetning til hva som kan ha blitt sagt på sosiale medier, eies domenet, og er under kontroll av et norsk webløsningsfirma kalt iLoop, og har ingenting å gjøre med oss ​​i Wolt.
Vi fikk beskjed om at Wolt.no hadde blitt hacket og ødelagt tidligere i morges, men basert på undersøkelser og informasjon som er samlet inn av sikkerhetsteamet vårt, hører ikke wolt.no-domenet til, og har heller aldri tilhørt Wolt. Wolts domene i Norge er Wolt.com

Spørsmål: Bør jeg være bekymret for at mine personlige data blir kompromittiert?
Svar: Nei. Ettersom dette ikke er et Wolt-nettsted, eller på noen måte tilknyttet Wolt, er ikke informasjonen du har-, eller kan ha delt med Wolt i fare.

Spørsmål: Hvilke tiltak er på plass for å forhindre lignende hack på Wolts nettsteder?
Svar: Det er viktig å presisere at det ikke på noen måte er Wolt som er blitt hacket, men et domene eid av iLoop. Det er iLoop som er blitt hacket, og det er ingen annen kobling til Wolt enn at domenenavnet er Wolt.no. Wolt tar sikkerhet på alvor, og har strenge sikkerhetsrutiner.

Wolt har et dedikert sikkerhetsteam som tar sikkerheten til brukerdataene våre på høyeste alvor. Vi følger bransjestandardene når det gjelder sikkerhet og har fått på plass flere sikkerhetskontroller for å forhindre den for å få tilgang til administrative funksjoner. Vi har implementert automatiserte mekanismer som sikrer at vi holder nettstedet vårt oppdatert med alle sikkerhetsoppdateringer fortløpende. I tillegg til det har vi et bug bounty-program der vi har åpent for å motta rapporter om eventuelle sikkerhetsproblemer i våre produkter, app, og nettsteder. Du finner mer informasjon om dette på Security and Compliance – Wolt