Vrščani i Lozničani, dobrodošli na Wolt!

Tu smo da odgovorimo na vaše potrebe brzo, lako i jednostavno

U jedan od najstarijih banatskih gradova, kao i u opštinu koja je sedište Mačvanskog okruga, stigao je naš Wolt! Na taj način, građanima Vršca i Loznice, od aprila meseca, usluge aplikacije su na raspolaganju baš kao i u drugih 25 gradova u kojima smo prisutni.

Šta to znači za građane i posetioce Vršca i Loznice? Pa, pored omiljenih jela iz lokalnih restorana, mogu da naruče namirnice i druge proizvode. Od cveća za obeležavanje posebnog trenutka, preko poklona za dragu osobu, pa sve do modnih i elektronskih predmeta iz maloprodajnih i trgovinskih lanaca – sve ovo može da se pronađe na Wolt platformi.

Međutim, Wolt je više od dostave hrane i proizvoda, jer svojim prisustvom u lokalnim zajednicama doprinosi njihovom ekonomskom razvoju. Kroz blisku saradnju sa lokalnim prodavcima, stvara i inovativne mogućnosti prodaje putem aplikacije. Dodatni benefit jeste to što stanovnici Vršca i Loznice koji su u potrazi sa poslom sada mogu da postanu i dostavljači.

Pored Vršca i Loznice, Wolt je prisutan i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Pančevu, Leskovcu, Kruševcu, Novom Pazaru, Kraljevu, Čačku, Subotici, Borči, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Smederevu, Jagodini, Vranju, Boru, Somboru, Pirotu, Šapcu, Zlatiboru, Lazarevcu, Obrenovcu, Požarevcu, Užicu i Kikindi. Trenutno sarađuje sa više od čak 3.000 Partnera Dostavljača širom zemlje i ima na hiljade restorana i trgovaca u ponudi.

Zahvaljujući podršci i poverenju korisnika, Wolt će i nadalje sa sobom da donosi bogatstvo ukusa, iznenađenja i novih mogućnosti.